Përvoja shumë vjeqare gjermane në servisim të aparateve
zbavitëse TV (LCD - Pllazma - LED), DVD dhe Home Cinema,
me shkollimet profesionale të firmave me renome, si dhe pjesët origjinale
të prodhuesëve, na bëjnë punën më të lehtë në riparim dhe
mirëmbajtje të këtyre paisjeve.

Përveç servisimit, ne planifikojmë dhe e realizojmë sistemin
satelitor/kabllovik në shtëpi dhe objekte të ndryshme publike.

Me paisje dhe metoda gjermane të cilat mundësojnë
që në ç'do hapsirë apo çdo dhomë të ketë kyçje për satelit të ndryshëm,
siç janë disa prej tyre: (ASTRA/HOTBITD/EUTELSAT e të tjera),
kabllovik (Kujtesa ose IPKO) dhe radio FM për stereo sinjal.

Për ordinanca mjeksore, sallone bukurie, dhoma të pritjes
dhe lokale publike, ku nevoijitet një muzikë e lehtë, kemi paisje
zërimi, bëjmë montimin dhe dizajnin e tyre. 

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova