Warning: Division by zero in /home/blej24n/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 316 Telekomunikim

Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -60%

Bateri 3,6V-1300MAH per telefon

€5,20 €13,00

  Bateri per telefonat e shpise PANASONIC KX-T9300, KX-T9310, KX-T9320, KX-T9400, KX-T9500 KX-T9509,KX-T930(KX-A43,P-P543) (GP T169, 130AAMX3).   ..

This limited offer ends in:
SALE -58%

Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy S 3,7V

€5,10 €12,00

NE AKSION!! Sasia e limituar!   Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy 3,7V Pershtatet me keto modele : S I9000     Mobil-Telefone Samsung..

This limited offer ends in:
SALE -52%

Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy S II

€12,60 €26,00

AKSION! Sasi e limituar!! Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy GH43-03539A.  ..

This limited offer ends in:
SALE -60%

Bateri per telefon 2,4V-750MAH

€2,50 €6,20

  Per PHILIPS Magic Xalio 200, TD6031, TD6731, TD6831,Zenia 200, (PPF484), (GP T342, 75AAH2BMU), Madhsia: 30,4 x 30,2 x 14,5mm ..

This limited offer ends in:
SALE -67%

Bateri per telefon 2,4V-880mAh / Per Siemens,Telekom, DeTeWe e tjera

€3,10 €9,40

  Per SIEMENS Gigaset 2000C Pocket,2010 Pocket,2060 Pocket, 3000 Pocket,3010 Pocket (4506.306,C39153Z7-C3,H208-25), DeTeWe Eurix 250 ISDN,260 ISDN,Style, Telekom CM800,CM810,(GP T266, 7M2B..

This limited offer ends in:
SALE -54%

Bateri per telefon 3,6V-600MAH SIEMENS

€7,20 €15,60

Per SIEMENS Gigaset 3000 Micro, 3010 Micro, 3015 Micro (V30145-K1310-X143),Telekom Sinus 45 Micro, (GP T347, F6M3BMX), Masse:34,1 x 47,7 x 7,3mm ..

This limited offer ends in:
SALE -20%

Bateri per telefon CPAA24010 2,4V-550MAH NIMH Samsung

€7,20 €9,00

  Per SAMSUNG SP-R6100, SP-R6150 (H038C, H107C, H947C, H915C), (GP T355, 5M2BMXZ), Madhsia: 33,0 x 35,8 x 6,6mm ..

This limited offer ends in:
SALE -75%

Bateri per telefon Panasonic CPAA36046 3,6V-300MAH NI-MH

€1,80 €7,30

Per PANASONIC KX-T3600,KX-T3620,KX-T3700,K X-T3705,KX-T3710,KX-T3712,KX-T3720, X-T370,KX-T3860,KX-T3900,KX-T3910,KX-T3911,KX-T3930,KX -T3950,KX-T3965,KX-T4300,KX-T4310,KX-T4340,KX-T4350,KX-T4365,K..

This limited offer ends in:
SALE --INF%

Bateri telefoni Panasonic CPAA36056 3,6V-850MAH NIMH

€6,00 €0,00

  Per Panasonic KX-T2302, KX-TG2302B, KX-TG2312, KX-TG2312W, KX-TG2313, KX-TG2313F, KX-TG2313P, KX-TG2313W, KX-TG2314, KX-TG2322, KX-TG2335, KX-TG2336, KX-TG2343, KX-TG2344, KX-TG2346, KX-..

This limited offer ends in:
SALE -8%

Degjuese veshi fleksibile nga Philips

€18,50 €20,00

Fantastik Philips degjuse veshi INEAR me fleksibel kapse te lapres se veshit per nje konfor gjate perdorimit si dhe degjuset ofrojn super kualitet te degjimit me super bass. Pershkak qe degjuset k..

This limited offer ends in:
SALE -31%

Mbushes veture per telefon Samsung

€4,80 €7,00

Mbushes veture per telefon Android: SAMSUNG , LG , HTC , SONY.  Mbushesi ka kabell spirale qe eshte inovative dhe shum funksionale per mbushjen e telefonit ne automjet pa penguar. ..

This limited offer ends in:
SALE -15%

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator

€22,00 €26,00

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator  Ky telefon perveq qe posedon susta te medha, poashtu posedon driten e kuqe (indikator) qe ne rast te thirrjes (cingerrimes) ndriqon. Ky funk..

This limited offer ends in:
SALE -22%

Telefon fiks me kabell me indikator thirres

€18,00 €23,00

Telefon fiks me kabell me indikator thirres Ky telefon me display posedon indikatorin qe ne rast te thirrjes (cingerrimes) ndriqon. Ky funksion eshte interesant per persona qe kane probleme me ..

This limited offer ends in:
SALE -7%

Telefon special me thirrje emergjente

€50,00 €54,00

  Telefon special me thirrje emergjente Ky telefon mobil eshte i mbaruar per persona me aftesi te kufizuar si dhe poashtu per persona te moshuar qe kane problem me shiqim. I pershtatshe..

This limited offer ends in:
SALE -20%

Telefona mobil special me susta te medha

€48,00 €60,00

Telefon special me thirrje emergjente Ky telefon mobil eshte i mbaruar per persona me aftesi te kufizuar si dhe poashtu per persona te moshuar qe kane problem me shiqim.  I pershtatsh..

This limited offer ends in:
SALE -15%

Voip aparat per telefonim

€16,00 €18,80

  Ne kete paisje mund te lidhet tefoni egzistues i shtepise (fiks) dhe te telefonohet permes internetit. The VOIP01 is a PC2TEL converter. With the PC2TEL you can hook up any telephone to..

Telekomunikim

Telekomunikim

Dinamik bass degjuese veshi Philips

€19,00

10 adaptor mbushes per Mobil, MP3, Lojra, Bluetooth Headset etj.

€7,00
I Ri

Adapter mbushes me 2 USB 3.4A 15W

€7,70
I Ri

Adapter per veture 2 x USB 3.1A 12V deri ne 24V

€5,00

Adaptor me kabell Philips per iPhone 5 - 6 - 6 Plus dhe Ipad

€29,40

Adaptor origjinal me kabell Philips per Smartphone dhe Tablet PC

€26,40

Adaptor origjinal Philips per telefon dhe tablet PC

€18,00

Adaptor rryme per Talkie Walkie

€0,00

Adaptor veture 2.1A 5W per telefon dhe tjera

€12,00
This limited offer ends in:
-60%

Bateri 3,6V-1300MAH per telefon

€5,20 €13,00

Bateri industriale 3.6V 2000MAH per paisje te ndryshme.

€20,60
This limited offer ends in:
-58%

Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy S 3,7V

€5,10 €12,00
This limited offer ends in:
-52%

Bateri origjinale per telefon Samsung Galaxy S II

€12,60 €26,00

Bateri per Ipad - 3,75V-6600MAH

€0,00

Bateri per Ipad 2 - 3,7V-7200MAH

€0,00

Bateri per Tablet ACER - 11,1 V / 3,26 Ah

€0,00

Bateri per Tablet ACER - 3,7 V / 9,8 Ah

€0,00

Bateri per Tablet ACER - LI-POL 2C 3260MAH

€0,00

Bateri per Tablet AMAZON - 3,7 V / 1,9AH

€0,00

Bateri per Tablet AMAZON KINDLE 3 - 3,7 V / 1,2 Ah

€0,00

Bateri per Tablet AMAZON KINDLE2, KINDLE DX - 3,7 V / 1,53 Ah

€0,00

Bateri per Tablet ASUS - 3,7 V / 1,52 Ah

€0,00

Bateri per Tablet ASUS - 3,75 V / 4,27 Ah

€0,00

Bateri per Tablet PC - Samsung 3,7 V / 4000MAH

€0,00

Bateri per Tablet PC - Samsung 3,7 V / 4000MAH

€0,00

Bateri per Tablet PC - Samsung 3,7 V / 7 Ah

€0,00

Bateri per Tablet PC - Samsung 3,7V-4000MAH LI-POLYMER

€0,00
This limited offer ends in:
-60%

Bateri per telefon 2,4V-750MAH

€2,50 €6,20
This limited offer ends in:
-67%

Bateri per telefon 2,4V-880mAh / Per Siemens,Telekom, DeTeWe e tjera

€3,10 €9,40

Bateri per telefon 3,6V-1100MAH

€7,50
This limited offer ends in:
-54%

Bateri per telefon 3,6V-600MAH SIEMENS

€7,20 €15,60

Bateri per telefon AUDIOLINE 2,4V-750mAh

€7,90
This limited offer ends in:
-20%

Bateri per telefon CPAA24010 2,4V-550MAH NIMH Samsung

€7,20 €9,00
This limited offer ends in:
-75%

Bateri per telefon Panasonic CPAA36046 3,6V-300MAH NI-MH

€1,80 €7,30

Bateri per telefon PHILIPS 2,4V-650mAh

€7,70
This limited offer ends in:
--INF%

Bateri telefoni Panasonic CPAA36056 3,6V-850MAH NIMH

€6,00 €0,00
This limited offer ends in:
-8%

Degjuese veshi fleksibile nga Philips

€18,50 €20,00

Degjuese veshi me mikrofon dhe rregullues zeri

€5,40

Degjuese veshi Philips HIFI wireless

€0,00
I Ri

Degjuese Veshi SMART AIR me Bluetooth

€27,80

Degjuse veshi (Headset) per Talkie Walkie

€7,00

Kabell USB origjinal APPLE 2m

€26,00

Konektor per kabell telefoni RJ11

€0,10

Konektor RJ10 (4/4)

€0,07

Konektor RJ11 (6/4)

€0,07

Konektor RJ12 (6/6)

€0,15

Konektor RJ45 per cat6 dhe cat7

€1,00

Konvertues - Adapter per telefon mobil

€3,40

Mbushes per telefona te ndryshem

€19,00

Mbushës Ultra i shpejtë me dy porte USB, dhe 1 kabllo për iPhone 5, 6

€29,40
This limited offer ends in:
-31%

Mbushes veture per telefon Samsung

€4,80 €7,00

Samsung Bluetooth Headset 3.0 per telefon

€27,00

Shpendares Tel. 2 x 6/4

€1,50

Shperndars Telefoni 2 x 6/4

€0,00

Sony Bluetooth Headset 3.0 per telefon I zi

€27,00

Talkie Walkie per biseda deri ne 5km

€46,00

Talkie Walkie-s deri ne 5km largsi, me baterija dhe mbushes

€0,00
This limited offer ends in:
-15%

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator

€22,00 €26,00
This limited offer ends in:
-22%

Telefon fiks me kabell me indikator thirres

€18,00 €23,00

Telefon fiks pa kabell me baze shtese

€55,00

Telefon fiks pa kabell me sekretaresh

€46,00
This limited offer ends in:
-7%

Telefon special me thirrje emergjente

€50,00 €54,00
This limited offer ends in:
-20%

Telefona mobil special me susta te medha

€48,00 €60,00

USB kabell IPHONE 5 / 6 / 7

€22,00

USB kabell per IPHONE 5 dhe 6 origjinal Philips

€20,00

USB Mbushes adapter FAST me 2 USB 3,1A

€18,00

USB2.0 A ne MICRO USB B FAST CHARGING, 1,8M

€4,80

VIVANCO degjuese veshi per muzik ne telefon

€3,80
This limited offer ends in:
-15%

Voip aparat per telefonim

€16,00 €18,80

Wireless Charger - Mbushes wireless per telefon nga firma VARTA

€27,00

Wireless mbushes i telefonit mobil

€21,00

Zile me dritë e telefonit fiks për ambiente me zhurmë

€14,00
Shfaq 1 nga 72 nga 72 (1 Faqe)