Konektore

Konektore

-20%

Konektor per kabell telefoni RJ11

€0,08 €0,10
-47%

Konektor RJ12 (6/6)

€0,08 €0,15

Konektor RJ45 per cat6 dhe cat7

€1,00
-44%

Mbushes veture per telefon Samsung

€3,90 €7,00

Shpendares Tel. 2 x 6/4

€1,50

Shperndars Telefoni 2 x 6/4

€0,00
Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Faqe)