Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -32%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€4,30 €6,30

Mbrojne femijet mos me u lendu ne skaje te mrephta te mobiljeve , tavolinave etj. Ne paketim jane 4 copa These Corner Cushions can protect young children from bumping into sharp edges..

This limited offer ends in:
SALE -42%

Paisje per bllokimin e deres

€2,80 €4,80

Mbron qe femiu mos me I nxene gishtat ne dere. Poashtu preventon ose mbron qe femijet aksidentalisht  te mos mbyllin veten ne dhome. The Door Stopper helps to keep your baby's fingers..

This limited offer ends in:
SALE -36%

Termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory

€18,00 €28,00

Termometer i sakte i veshit per femije dhe te rritun.Ky termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory e mat temperaturen brenda 1 sekondi dhe i mban ne mend 10 temperaturat e fundit. Ndalet automatik..

This limited offer ends in:
SALE -15%

Krehese flokesh per femije

€5,70 €6,70

  Kreher dhe brushe per floke te bebave   Ky set eshte ideal per floke me te mire te femijeve. Kreheri eshte i krijuar ne ate menyre qe te mundesoje krehje te kujdes..

This limited offer ends in:
SALE -28%

Mbajtes batanije per femije

€5,15 €7,15

Keto lidhese jorgani bejne qe femiu kur te flen gjate nates mos me u shplu. Ne paketim jane 4 copa. This practical blanket holder will keep your child’s blanket in place. This means that you chi..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi

€4,00 €6,00

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi Mbron femijet mos me u lendu ne skaje te mrephta te mobiljeve , tavolinave prej qelqi etj. Ne paketim jane 4 copa The Corner Cushions f..

This limited offer ends in:
SALE -34%

Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve

€3,95 €5,95

  Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve Mbron qe femiu mos me i hap fiokat. Ky bllokues eshte i lehte per te rriturit, mirepo femijet e kane veshtire per me i hap fiok..

This limited offer ends in:
SALE -35%

Paisje per bllokimin e frigoriferit

€3,75 €5,75

Sigurese per dere frigoriferi  Mbron nga femiu qe mos me e hap frigoriferin ose frizin The Refrigerator Latch helps prevent children from opening refrigerators or freezers. • 1 piece ..

This limited offer ends in:
SALE -40%

Paisje per bllokimin e xhamit

€3,00 €5,00

Sigurese e dyerve te xhamit qe femiu mos me I hap. The Glass Cabinet Latch helps prevent children from opening glass display or audio cabinets. • 1 piece • dimensions: 95 mm x 35 mm x 18 mm..

This limited offer ends in:
SALE -25%

Pasqyre per veture

€6,00 €8,00

Pasqyre veture qe femiun me pas ne vezhgim gjate vozitjes Kjo pasqyre eshte praktike dhe ju ndihmon te keni ne vezhgim femijen tuaj I cili eshte I ulur ne ulesen e pasme. Mund te montohet shum ..

This limited offer ends in:
SALE -34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90

  Mbrojtese per shteka te rrymes    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent contact with live parts of the power socket. • 10 self-adhesive p..

This limited offer ends in:
SALE -34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90

Mbrojtese per shteka te rrymes    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent contact with live parts of the power socket. • 10 plugs, screwable ..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€4,15 €6,15

Kapak per shteka rryme qe femiu mos me i shti gishtat ne shteke    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent contact with live parts of the power socket. ..

This limited offer ends in:
SALE -12%

Set per sigurimin e femijeve

€14,30 €16,30

Set - Komplet nga mbrojtes te ndryshem te bebave   Ky set 28-pjesesh permban produkte mbrojtese te burimeve te rreziqeve mbrenda shtepise. Seti mbron femijet tuaj nga aksidentet qe mund..

This limited offer ends in:
SALE -29%

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap

€4,80 €6,80

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap. Poashtu keto siguresa mund te jene te pershtatshme edhe per frigorifer, friz dhe lavanderi. Ne paketim jane dy copa.   The An..

Baby dhe femije

Baby dhe femije

This limited offer ends in:
-32%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€4,30 €6,30
This limited offer ends in:
-42%

Paisje per bllokimin e deres

€2,80 €4,80
This limited offer ends in:
-36%

Termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory

€18,00 €28,00

Drite LED me auto ndezje gjate nates

€6,60

Drite vogel orientuese me celes sigurie

€7,80

Kohor per pastrim te dhembeve dhe duarve

€10,60
This limited offer ends in:
-15%

Krehese flokesh per femije

€5,70 €6,70
This limited offer ends in:
-28%

Mbajtes batanije per femije

€5,15 €7,15

Mbeshtjelles-mbrojtes per termometer

€2,00
This limited offer ends in:
-33%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi

€4,00 €6,00
This limited offer ends in:
-34%

Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve

€3,95 €5,95
This limited offer ends in:
-35%

Paisje per bllokimin e frigoriferit

€3,75 €5,75
This limited offer ends in:
-40%

Paisje per bllokimin e xhamit

€3,00 €5,00
This limited offer ends in:
-25%

Pasqyre per veture

€6,00 €8,00
This limited offer ends in:
-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90
This limited offer ends in:
-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90
This limited offer ends in:
-33%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€4,15 €6,15
This limited offer ends in:
-12%

Set per sigurimin e femijeve

€14,30 €16,30
This limited offer ends in:
-29%

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap

€4,80 €6,80
Shfaq 1 nga 19 nga 19 (1 Faqe)