Te Tjera

Te Tjera

-16%

ADAPTER USB 3.1 USB C ne RJ45 internet

€16,00 €19,00

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80
-9%

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI, RJ45, USB-C, 3X USB, MICRO/SD

€50,00 €55,00

BLUETOOTH 4.0 ADAPTER, USB 2.0, MICRO

€13,00

GIGABIT ETHERNET,EXPRESSCARD/34-NETZWERKADAPTER, DELOCK

€0,00
I Ri

Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6

€2,90

Paste per ftofjen e CPU 8GR

€7,80
-5%

Prezantues Wireless me llaser dhe maus

€26,50 €28,00

Prezentus wireless me laser per prezentacione ne seminare dhe ngjashem

€40,00

Ventilator 12V, 80x80x25mm

€4,30

Ventilator 230V 120X120X38mm

€13,00
-9%

Ventilator kualitativ 12V 92X92X25mm

€5,80 €6,40

Ventilator kualitativ 24V 80X80X25 mm

€8,00
-14%

Ventilator kualitativ 5V 40X40X10mm

€3,00 €3,50
Shfaq 1 nga 14 nga 14 (1 Faqe)