Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -17%

Alarm ose zile dere wireless per banes, zyre e te tjera

€25,00 €30,00

Shume here ndodhe qe jeni vetun ne shitore / lokal, ordinanc, zyre apo ngjashem dhe duheni me shku deri ne depo, kuzhine apo ngjashem dhe deshironi qe nese hyn klienti, pala, pacienti te lajmroheni qe..

Alarm

Alarm

This limited offer ends in:
-17%

Alarm ose zile dere wireless per banes, zyre e te tjera

€25,00 €30,00

Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia fikse

€242,00

Alarm per lokal, banes me teledirigjues, sirena 130dB

€33,00

Alarm baza dhe komanda nga firma gjermane Abus

€187,00

Alarm biderksional - Qender alarmi wireless (pa tel) per 100 senzora te ndryshem

€188,00

Alarm profesional nga firma gjermane Abus

€0,00

Bateri 12V / 7.2Ah MULTIPOWER

€17,00

Bateri alarmi 12V/3,4A Multipower

€0,00

Bateri alarmi ABUS

€23,00

Bateri rimbushese 12 V / 1.2 Amper

€11,60

Bateri rimbushese 12 V / 18 A Madhsia: 7.6x18.1x16.7cm

€46,00

Bateri rimbushese 12 V/2000mAh Masat: 3.4x17.8x6cm

€0,00

Bateri rimbushese 12V/ 2200mAh

€13,00

Bateri rimbushese 12V/12 A

€0,00

Bateri rimbushese 12V/12A Masat: 9,8x15,1x9.3cm

€31,00

Bateri rimbushse 6V-12AH per paisje te ndryshme

€22,00

Bateri rimbushse 6V-4.5AH per paisje te ndryshme

€12,00

Drite alarmi me sirene 122x73x43mm

€22,00

GSM Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia mobile

€242,00

Kabell per alarm 100M, 8X0,22MM²

€59,10

Kabell per alarm nga firma gjermane ABUS 250m

€84,00

Mbajtesa per senzora

€9,00

Ngjites I dyanshem per senzora te tymit

€1,60

Pjesa komanduse per alarm

€0,00

Senzor - kufizus i kalimit me drite

€55,20

Senzor - kufizus i kalimit permes Infra Red / 80M

€0,00

Senzor detektues tymi

€11,00

Senzor fotooptik tymi/zjarri

€33,50

Senzor i dridhjes per dere ose dritare

€31,00

Senzor i levizjes

€23,00

Senzor I levizjes me alarm

€33,00

Senzor i levizjeve 360 shkalle

€47,00

Senzor i temperatures MAX, 3C°/MIN / 60C° ABUS

€31,00

Sirene 6 - 12V DC

€10,00

Sirene alarmi 6-12V

€10,00

Sirene me drite nga firma Gjermane Abus - 106dB

€78,00

Sistem alarmus tymi/zjarri nga firma gjermane ABUS, me dy vite garancion!

€310,00

Teledirigjus shtese per alarm

€12,80

Wireless-Senzor alarmi - HOMEMATIC shtepi intelegjente

€54,00
Shfaq 1 nga 39 nga 39 (1 Faqe)