Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -6%

Shkatrruese profesionale e letrave, CD dhe kredit kartelave

€146,00 €156,00

Shkatrruese profesionale e letrave, CD dhe kredit kartelave Kjo paisje kualitative eshte nga firma gjermane Olympia Paisje profesionale qe perdoret neper banka dhe firma te medha. Zhurm..

This limited offer ends in:
SALE -12%

Vezhgues dere ABUS - Sigurimi ne nje shikim

€110,00 €125,00

Vezhgues dere ABUS - Sigurimi ne nje shikim Shiko kush qendron para deres suaj para se ta hapni ju ate - me nje vezhgues dere ABUS. Me kete pajisje qe punon me baterija, mund te vezhg..

This limited offer ends in:
SALE -23%

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit.

€8,50 €11,00

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit. Plastic cover Material of Keys: Plastic Display method: LCD 12-Digit LC-Display, 1 Line Battery and Solar Cell powered ..

This limited offer ends in:
SALE -18%

Kalkulator me madhesi sa fleta A4

€11,50 €14,00

  Kalkulator me madhesi sa fleta A4 Ky kalkulator eshte nga firma gjermane Olympia dhe ka madhesi sa fleta A4. Poashtu i ka butonat e medhenje si dhe shum funksione te tjera. Me p..

This limited offer ends in:
SALE -31%

Kalkulator qe punon me bateri dhe solar

€5,50 €8,00

Kalkulator qe punon me bateri dhe solar   12-digit, 1-line LC display Combined battery/solar cell operation with auto. power off Basic arithmetic calculations (+, -, x, ./.) Me..

This limited offer ends in:
SALE -28%

Kalkulator shkencor me 2 linja ne display

€6,50 €9,00

Kalkulator shkencor me 2 linja ne display Scientific Calculator Plastic cover Material of Keys: Plastic Display method: LCD 12- and 10-Digit Display, 2 Lin..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert

€2,70 €4,00

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert Pocket Calculator 1-Line LC-Display with 8 Digits Battery operation Basic calculation (+, -, x, ./.) Memory function (M+, M-, MRC) Clear All a..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze

€4,00 €6,00

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze   Pocket calculator Metallic housing Key material: Rubber Type of display: LCD 10-digit display, 1-line Battery and solar operation Memo..

This limited offer ends in:
SALE -22%

Shpiun dere - Interfon me kamere me ngjyra 2.4''

€90,00 €116,00

Shpiun dere - Interfon me kamere me ngjyra 2.4'' Me kete shpiun dere mund te siguroheni qe mos te befasoheni nese dikush i padeshirum eshte prane dere. Poashtu e ka funksionin si interfon. Monto ka..

Shtepi, zyre dhe shitore

Shtepi, zyre dhe shitore

This limited offer ends in:
-6%

Shkatrruese profesionale e letrave, CD dhe kredit kartelave

€146,00 €156,00
This limited offer ends in:
-12%

Vezhgues dere ABUS - Sigurimi ne nje shikim

€110,00 €125,00

Display per interfon dere

€88,00

Eycasa door intercom

€0,00

EYCASA FAMILY-CARE KAMERA

€0,00

EYCASA VIDEO-TÜRSTATION

€0,00

EYCASA ZUSATZ-AUSSENKAMERA, FUNK

€0,00
This limited offer ends in:
-23%

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit.

€8,50 €11,00

Kalkulator me bord per 15 fleta A4

€16,00
This limited offer ends in:
-18%

Kalkulator me madhesi sa fleta A4

€11,50 €14,00
This limited offer ends in:
-31%

Kalkulator qe punon me bateri dhe solar

€5,50 €8,00
This limited offer ends in:
-28%

Kalkulator shkencor me 2 linja ne display

€6,50 €9,00

Kalkulator shkencor me 240 funksione

€15,00
This limited offer ends in:
-33%

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert

€2,70 €4,00
This limited offer ends in:
-33%

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze

€4,00 €6,00

Letra tube per pare tima

€13,20

Mehanizem i hapjes se deres

€38,00
This limited offer ends in:
-22%

Shpiun dere - Interfon me kamere me ngjyra 2.4''

€90,00 €116,00

Video interfon dere me Infra Red

€136,00

Video interfon me video inqizim

€264,00

Video Interfon pa kabell holandez deri ne 300m

€224,00
Shfaq 1 nga 21 nga 21 (1 Faqe)