Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -21%

Kamere e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes

€57,00 €72,00

Kamere profesionale e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes. Ideale per vende ku nuk deshironi te shihet kamera si dhe per vezhgime. Professional CCTV camera hidden in a PIR housing. Ideal fo..

This limited offer ends in:
SALE -10%

Kamere vezhgimi per dite dhe nate

€85,00 €94,00

ABUS - Gjerman kamere kompakte per vezhgim gjate dites dhe nates. E perdorshme per vende te ndryshme per mrenda dhe jashte. Kjo kamere me dizajn ka mbrojtjen nga lagshtia IP66 dhe me nje rezulucio..

This limited offer ends in:
SALE -27%

Dome kamere vezhguese me ngjyra per perdorim te brendshem.

€28,00 €38,50

Dome kamere vezhguese me ngjyra per perdorim te brendshem.  Numri i Pixel 512 x 582   Colour Dome Camera For Internal Use With 4mm - 9mm Varifocal Lens - DOME-VF Vibrant colo..

Kamera

Kamera

This limited offer ends in:
-21%

Kamere e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes

€57,00 €72,00
This limited offer ends in:
-10%

Kamere vezhgimi per dite dhe nate

€85,00 €94,00

1/2.9" HDcctv Mini Dome, Fixed 1920x1080, 3mm, 3D-DNR, WDR, 12VDC, Surface

€0,00

1/3" D/N-MINI-DOMEKAMERA, 540 TVL, DECKENEINBAU

€0,00

1/4" TAG/NACHT PTZ INNENDOME,540 TVL, 23FACH ZOOM

€0,00

4 KANAL HDTVI REKORDER, 1X IP, 3MP, HDMI/VGA/CVBS, 1X AUDIO

€0,00

Adapter rryme 12V / 2A

€17,70

ANALOG HD 1080P AUSSEN-DOMEKAMERA

€0,00

ANALOG HD 1080P AUSSENKAMERA

€0,00

ANALOG HD 23X PTZ DOME 720P

€0,00

ANALOG HD 720P AUSSEN-DOMEKAMERA

€0,00

ANALOG HD 720P AUSSENKAMERA

€0,00

ANALOG HD BOXTYPE 1080P

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACH

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8-12MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8-12MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 3.6MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 3.6MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 3.6MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 6MM

€0,00

ANALOGE HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", SUXGA, 6MM

€0,00

AUSSEN ANALOG HD 30X PTZ DOME IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME EXIR 720P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 1080P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 720P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 1080P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 720P VARIO

€0,00

B525 HD WEBCAM, 720P, OEM, LOGITECH

€0,00

B910 HD WEBCAM, 720P, OEM, LOGITECH

€0,00

C170 LOGITECH WEBCAM C170

€0,00

C270HD WEBCAM LOGITECH C270 RT

€0,00

C920 HD PRO WEBCAM, 1080P, LOGITECH

€0,00

CAMÉRA TUBE 3.6-16MM HD-SDI 2 MILLIONS DE PIXELS

€0,00

CCD-CDV432P 1/3" FARB-VANDALEN-VARIO-DOMEKAMERA, 550 TVL

€0,00

Color Mini Outdoor Camera

€0,00

Day/Night 520 TVL Standard Camera

€0,00

Day/Night 520 TVL Standard Camera

€0,00

Day/night HD-SDI 1080p standard camera, 110–240 V AC

€0,00

Day/night HD-SDI 1080p standard camera, 12 V DC, 24 V AC

€0,00

Day/night mini outdoor camera

€0,00

Day/night PTZ 23x outdoor dome camera

€0,00

Day/Night Vario HD-SDI 1080p Outdoor dome camera

€0,00

Day/Night Zoom Camera

€0,00
This limited offer ends in:
-27%

Dome kamere vezhguese me ngjyra per perdorim te brendshem.

€28,00 €38,50

DOME VARI-FOCAL 2.8-12MM HD-SDI 2 MILLIONS DE PIXELS

€0,00

Dummy dome (mashtruese) kamere me LED blinkuse

€0,00

HD-SDI BASISSET

€0,00

HD-SDI Dometkamera, 1/3 "CMOS, Full HD, 2.1MP

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/2.7", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/2.7", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/2.7", 1080P, 6MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR,

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 5-50MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 1080P, 6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 720P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI BULLET KAMERA, 1/3", 720P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 3.6MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 1080P, 6MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 720P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 720P, 2.8-12MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", 720P, 2.8MM, TAG/NACHT, IR

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8-12MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8-12MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00

HDTVI DOME KAMERA, 1/3", SUXGA, 2.8MM, TAG/NACHT

€0,00
Shfaq 1 nga 100 nga 170 (2 Faqe)