Vegla Pune & Pjese Percjellese

Vegla Pune & Pjese Percjellese

Letkon per pikje Weller WT1010 komplet

€484,00

Drite LED E Vogel E Punes Me Zmadhues 3x dhe Ultraviolet LED

€14,00
-24%

Drite pune me 90 LEDs 5 DIOPTRIEN / 2,25X PROSKIT (llampe zmadhuese me drite)

€68,00 €90,00

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

€68,00

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 A

€125,00

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 Amper

€150,00

Kuti me 45 fioka kualitative dhe kornize metali

€46,00

Pastrus I majes se letkonit

€7,00

Peaktech Multimeter instrument digjital

€28,00

Shtrenguese per konektor RJ11/12 RJ45 KNIPEX

€39,80

Stacion I terhjekjes se kallajit me LCD display

€130,00
-29%

TORX Kacavide kualitative 1.65MM

€2,50 €3,50

Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qante

€60,00

Weller letkon WE1010

€220,00

1,1M PVC-FÜLLSCHLAUCH

€0,00

10 copa krokodil kapse 20cm te gjata

€4,50

114FLUKE MULTIMETER

€0,00

117 FLUKE MULTIMETER

€0,00

125MM KNIPEX

€0,00

20 MHz/2 CH Digital Storage Oscilloscope/DMM

€0,00

20 MHz; 1 CH Digital Storage Oscilloscopes/DMM

€0,00

3 lloje te majeve per letkon qe terhjek kallajin

€8,00

33-GRAPHIT-400ML

€0,00

6" Inch/Metric Electronic Caliper 150mm/6";0.01mm/0.0005"

€0,00

7,5 MESSING REDUZIERKUPPLUNG

€0,00

88 Vaj - Spray qe leshon vaj i firmes Whirpool

€0,00

9-205 SPANNFIX ZUM ANSCHRAUBEN

€0,00

9-220 SPANNFIX MIT SAUGFUß

€0,00

Adapter i tensionit 0-30V / 5A

€0,00

Adaptera per testues te neonave

€37,00

Adaptor i rrymes HM7042-3

€0,00

Air Temperature Probe, -50 ... +900°C

€0,00

ALUMINIUM REDUZIERKUPPLUNG

€0,00

ALUMINIUM REDUZIERKUPPLUNG

€0,00

ALUMINIUM REDUZIERKUPPLUNG

€0,00

Analogue Lab. Power Supply, 0-30 V/0-2,5 A DC, 5/12 V/0,5 A fixed

€0,00

Analogue Laboratory Power Supply, 0 - 15 V/0 - 2 A DC

€0,00

Analogue Power Supply, 0 - 30 V/0 - 5 A DC

€0,00

Analogue Power Supply, 0 - 50 V/0 - 3 A DC

€0,00

Aparat special per hapjen e display-it te telefonit.

€0,00

Arbitrary Waveform Generator, 1 µHz - 25 MHz

€0,00

Bead Probe, -40 ... +204°C

€0,00

Bernstein pinceta pune 120mm

€7,50

Brushe speciale qelqi per pastrim te pllakes elektronike

€5,00

Bylyzyk antistatik per pune me mikroprocesor dhe pllaka te ndishme

€6,80

CABLE IQ KABEL-QUALIFIZIERUNGS-TESTER FÜR NETZWERKE - FLUKE NETWORKS

€0,00

Cante me vegla pune - Proskit

€0,00

Cante profesionale dhe kualitative pa vegla pune

€0,00

Cante profesionale per vegla pune

€0,00

Cante pune

€0,00

Capacitance Decade Box

€0,00

Capacitance, LAB Decade Box

€0,00

Çekan godites (gure thyese) Bosch

€822,00

Clamp-Adaptor, 200 A AC

€0,00

Dana - Shtrenguese KNIPEX

€0,00

Dana 115 MM

€0,00

Dana 160MM

€0,00

Dana 160MM VDE KNIPEX

€0,00

Dana 165 MM

€0,00

Dana 180MM

€0,00

Dana 185MM

€0,00

Dana 185MM-Bernstein

€0,00

Dana 200MM

€0,00

Dana 200MM BERNSTEIN

€0,00

Dana 200MM KNIPEX

€0,00

Dana 250MM KNIPEX

€0,00

Dana Bernstein 180MM

€0,00

Dana KNIPEX 250MM VDE

€0,00

Dana kompresuese per RG59, RG6, F-SAT, BNC, RCA-Cinch

€28,00

Dana me maje 150MM VDE PRO'SKIT me izolim

€5,60

Dana mikro 125mm

€6,70

Dana per BNC dhe Koaksial

€0,00

Dana per konektor interneti dhe telefoni

€23,00

Dana per prerje

€0,00

Dana per prerje 120mm

€0,00

Dana per prerje 125mm

€0,00

Dana per prerje 15mm KNIPEX

€0,00

Dana per prerje, 120mm

€0,00

Dana per prerje, 125mm

€0,00

Dana precize anti-statik 50mm

€6,70

Dana precize qe prejne telat 120MM

€6,70

Dana precize qe prejne telat 125mm Proskit

€6,70

Dana prerese BERNSTEIN 125mm

€8,00

Dana qe prejne 120MM

€0,00

Dana qe prejne 125MM

€0,00

Dana qe prejne 130 MM

€0,00

Dana qe prejne 130MM

€0,00

Dana qe prejne 145 MM

€0,00

Dana qe prejne, 125MM

€0,00

Dana qeruese qe largojne izoluesin e kablles

€0,00
-46%

Dana shternguese per papuqe

€2,00 €3,70

Dana shtrenguese per gypa

€220,40

Dana te kombinuara me gershere- KNIPEX

€0,00

Dana VDE 160mm

€0,00

Dana VDE 205MM

€0,00

DDS Arbitary Waveform Generator, 1 µHz - 20 MHz

€0,00

DDS Function Generator 10 µHz - 20 MHz

€0,00

DDS Function Generator 10 µHz - 3 MHz

€0,00

DDS Function Generator, 100 mHz - 150 MHz

€0,00

DDS Function Generator, 40 mHz - 5 MHz

€0,00
Shfaq 1 nga 100 nga 801 (9 Faqe)