Vegla Pune & Pjese Percjellese

Vegla Pune & Pjese Percjellese

Set me vegla pune per ore ndreqes

€38,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC

€34,00

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC

€21,00

Shtrenguese (dana) speciale per konektor te ndryshem

€26,80

Shtrenguese per kablla fiber optik me trashesi te ndryshme

€35,00

Shtrenguese per kapse jo izoluse te kabllave

€25,00

Shtrenguese per kapse te kabllave

€3,80

Shtrenguese per konektor RJ11/12 RJ45 KNIPEX

€39,80

Shtrenguese per konektor RJ9 / RJ11 / RJ12 / RJ45

€25,00

Shtrenguese per R600

€0,00

Shtrenguese per shumicen e kabllave koaxial dhe BNC

€25,80

Shtrenguese te konektoreve te telave

€30,00

Shtrenguese te telit 0,75X12,0 100ST bardhe dhe kaltert.

€2,90

Shtrenguese te telit 1,0X6,0 100STK bardhe dhe kaltert.

€2,80

Shtrenguse (dana) te kombinume 165mm

€7,60

Shtres antistatike per pune te ndryshme per serviser

€49,00

Shtypese (Dana) per koka interneti

€14,00

SMD Pincete 110mm

€0,00

SMD Pincete 120mm

€0,00

SMD pincete 120MM - Super maje

€4,40
-18%

Sortiment me 32 lloje te ndryshme te papuqeve per kablla (32 hapesira)

€39,00 €47,50

Sprej i ftofte që mundson zbritjen e temperaturës deri në minus 50 grad

€21,40

SV.3 SCHLEIFVLIES

€0,00

T-REDUZIERKUPPLUNG MESSING

€0,00

T-REDUZIERKUPPLUNG MESSING

€0,00

T-REDUZIERKUPPLUNG MESSING

€0,00

T-REDUZIERKUPPLUNG MESSING

€0,00

Tabele antistatike per pune 359X260X5MM

€18,00

Tela per pllake pune

€4,70

Teleskop kapese 60cm

€4,50

Teleskop pasqyre

€0,00

Terheqes me vakum per Display Ø=60MM

€3,60

Thike - qirus Knipex 50 MM VDE

€13,40

Thike per prerjen e kabllove

€0,00

TROCKNER MIT ROHRENDEN

€0,00

TV-SERVICE KONTROLLSPIEGEL - MIT SCHRAUBZWINGE

€0,00

Universal zhveshes i kabllave Qirues

€0,00

Vakum mates

€0,00

Vegel pune per kablla interneti

€8,00

Vegel pune, mbajtes per pllake

€8,00

Vegel speciale per terheqjen e display-t te smartphone-ve (vakum terheqes)nga firma njohur NOKIA

€0,00

Vegla Pune 69 pjeseshe profesionale me kofer

€70,00

Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qante

€60,00

Vegla speciale per riparimin e telefonave

€0,00

Vegla speciale per riparimin e telefonave mobil

€0,00

VENTILSATZ BLAU

€0,00

VENTILSATZ GELB

€0,00

VENTILSATZ GELB

€0,00

VENTILSATZ GELB

€0,00

VERSCHLUSSSTUTZEN MESSING

€0,00

VERSCHLUSSSTUTZEN MESSING

€0,00

VERSCHLUSSSTUTZEN MESSING

€0,00

VERSCHLUSSSTUTZEN MESSING

€0,00

VERSCHLUSSSTUTZEN MESSING

€0,00

VORMONTAGEEINSATZ

€0,00

WEICON Multi qirues i kabllave

€29,00

Wera 073277 Joker 17MM Open Ended And Ratchet Spanner

€0,00

Wera 073279 Joker Ratcheting combination wrench 19mm

€0,00

WERKZEUG SET IN PRAKTISCHER WERKZEUGTASCHE PROSKIT

€0,00

WERKZEUGKOFFER BESTÜCKT 110-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER BESTÜCKT 25-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER BESTÜCKT 45-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER BESTÜCKT 95-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER ELEKTRO 20-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER FÜR ELEKTROINSTALLATEURE

€0,00

WERKZEUGKOFFER METALLBOX BESTÜCKT 61-TEILIG

€0,00

WERKZEUGKOFFER VDE

€0,00
-35%

Yndyre per mehanizem 40gr

€3,90 €6,00

Yndyre per pikje

€4,00

Zmadhues (llampe) per koke me ndricim dhe tri lloje te zmadhuesve

€20,00
-21%

Zmadhues (llupa) i 5 fishte dioptrie per dritat e punes

€7,40 €9,40
Shfaq 301 nga 371 nga 371 (4 Faqe)