Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -26%

2 x Autoparlanta te zi 8 OHM 30/50W HIGH-QUALITY

€124,00 €168,00

Ky artikull eshte ne zbritje 26% Autoparlanta qift (2 copa) 30/50Watt/ 8ohm nga firma gjermane Monacor, modeli PAB-58/SW, pasiv per lokale, restorante - hotele, ordinanca, shtepi etj. Maximum I ..

This limited offer ends in:
SALE -25%

Logitech autoparlanta per PC

€18,00 €24,00

Box LOGITECH Stereo 2.0 Soundsystem. Ka 3.5mm konektor qe mund te lidhet me PC, Llaptop, MP3, IPHONE si dhe permes adaptori mund te lidhet edhe me Resiver Kujtesa, IPKO e te tjera. Logit..

Autoparlanta & Pjese Percjellese

Autoparlanta & Pjese Percjellese

100V perforcus 60W RMS / 90W max

€234,00

2 Cope - Mbajtes per autoparlant deri ne 15kg

€18,70
This limited offer ends in:
-26%

2 x Autoparlanta te zi 8 OHM 30/50W HIGH-QUALITY

€124,00 €168,00

375-watt, 5.1-channel, networked audio/video receiver

€420,00

425-watt, 5.1-channel, networked AVR with Bluetooth connectivity

€550,00

700-watt, 7.2-channel, networked AVR with AirPlay and Bluetooth connectivity

€650,00

Autoparalant 17cm 60W/ me 100v ose me 8 ohm

€51,00

Autoparalant 80W/ me 100V ose me 8 ohm

€94,00

Autoparlant 10cm / 100V

€0,00

Autoparlant 10cm 30W 8 ohm

€37,50

Autoparlant aktiv 12 inch

€0,00

Autoparlant aktiv 15 inch 800W

€0,00

Autoparlant pasiv 15 inch 800W

€0,00

Autoparlant pasiv per zerim 38cm (15")

€0,00

Autoparlant per pllafon

€32,00

Autoparlant per pllafon 100V /200mm

€34,00

Autoparlant Philips 996510047321

€12,00

Autoparlant Philips 996580004438

€34,00

Autoparlant pllafoni per lokale, ordinanc etj.

€41,00

Autoparlanta IT20 16.0660

€90,00

Autoparlanta Set me 2 copa

€128,00

Bluetooth Philips audio me perforcues

€38,00

Digital Surround wireless(pa tel) cdo kund

€129,00

EDL-10TW

€109,15

EDL-11TW

€103,40

EDL-165C/WS

€89,60

EDL-22/WS

€0,00

EDL-224ABC

€149,40

EDL-35

€57,40

EDL-35AB/WS

€37,85

EDL-36TW

€83,85

EDL-38TW

€103,40

EDL-606

€33,25

EDL-612

€34,40

EDL-620

€37,85

EDL-65TW

€155,15

EDL-68/WS

€86,15

ESP-50AB/WS

€137,90

ESP-50EN/WS

€91,90

ESP-62/WS

€91,90

ESP-78AB/WS

€66,60

IT-115

€97,65

IT-20

€86,15

IT-32EN

€155,15

Kabell per autoparlant 100m / 2X0,75MM2

€23,40

Konvertues - Paraperforcues I gramafonave

€28,00
This limited offer ends in:
-25%

Logitech autoparlanta per PC

€18,00 €24,00

PC Autoparlanta 2.1 SUBWOOFER SISTEM

€29,00

PC autoparlanta me USB

€14,80

PC autoparlanta STEREO 140WATT

€16,00
I Ri

Perforcues zeri Monacor per restorane dhe lokale

€275,00
I Ri

Perforcues zeri PA803DMP

€245,00

Perforcues zeri me 4 zona

€445,00

Perforcues zeri stereo UNIVERSAL Monacor

€160,00

Perforcus i zanit me Bluetooth

€0,00

Perforcus multifunksional zeri 30W / 45W

€234,00

Potenciometer I zerit

€0,00

Pranuesi wireless (pa tela) i Audio sinjalit

€84,00

Shtek per autoparlant

€4,40

Stereo perforcues I zerit me Bluetooth

€124,00

Weatherproof horn speaker IT-40

€0,00

Wireless Outdoor 2-way 360° Stereo Speakers

€0,00
Shfaq 1 nga 63 nga 63 (1 Faqe)