Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -16%

Ndriqus flash stroboskop Full DMX 512 control / 1500W

€139,00 €166,00

Ky ndriqus kualitativ me  drit qe rreth 10 milion here blinkon (ndricon). DMX hyrje / dalje, 1-20 blinkim brenda sekonde, dimer kontrollues prej 0-100% dhe shume karekteristika tjera. Adeku..

This limited offer ends in:
SALE -25%

Zbritje e Madhe! Mikset me 2 CD player

€241,00 €322,00

Zbritje e madhe e artikujve per klube, kafiq, salla ahengjesh, per perdorim privat e tjera. Artikujt jane me sasi te limituar dhe kur te shiten nuk ka mundesi porosije me kete cmim!   ..

DJ Artikuj

DJ Artikuj

BEAM-100LED

€1.585,85

BEAM-20LED

€550,85

BEAM-2R/PRO

€2.413,85

BEAM-40/RGBW

€286,35

BEAM-40/WS

€240,35

BEAM-5R/PRO

€3.425,85

BLINDER-4COB

€1.240,85

CENTER-4/RGBW

€780,85

CUBE-630/LED

€1.378,85

CUBE-630/RGBW

€1.033,85

DJ stereo miksete me 3 kanale

€50,00

DMX-1440

€320,85

DMX-3216

€339,25

DMX-4840

€918,85

DMX-510USB

€155,15

FM-1010

€224,25

FM-1510

€309,35

FM-200H

€373,75

FM-410

€86,15

FM-910

€103,40

LC-3

€38,40

LC-4LED

€143,65

LC-8DMX

€143,65

LC-8LED

€172,40

LC-8PRO

€235,75

LE-3SP

€83,85

LED-10SPOT

€109,15

LED-162RGBW

€132,15

LED-36SPOT

€80,40

LSE-10RG

€91,90

LSE-4LRG

€355,35

LSX-1002SRGB

€1.033,85

LSX-142SRGY

€263,35

LSX-300SRGB

€366,85

LSX-300TEXT

€401,35

MATRIX-915LED

€665,85

MB-200

€14,95

MB-300

€29,80

MB-5002

€114,90

Mbajtes mikrofoni per tavoline

€0,00

MBM-100

€16,10

MBM-1002

€49,35

MBM-15

€11,50

MBM-300

€16,10

Mikrofon me cante dhe kabell XLR 5m

€0,00

MINIZOOM-712

€488,75
This limited offer ends in:
-16%

Ndriqus flash stroboskop Full DMX 512 control / 1500W

€139,00 €166,00

PANGOLIN-SET

€573,85

PAR-36/SW

€27,50

PARC-100/CTW

€608,35

PARC-100/RGB

€665,85

PARC-100/WS

€504,85

PARC-56/RGB

€281,75

PARC-56/WS

€263,35

PARC-64/CTW

€355,35

PARC-64/RGB

€355,35

PARC-64/RGB

€355,35

PARC-64/WS

€339,25

PARC-64SI/WS

€320,85

PARL-12RGBW

€286,35

PARL-174DMX

€224,25

PARL-20DMX

€258,75

PARL-30SPOT

€0,00

PARL-40DMX

€0,00

PARL-45SET

€362,25

PARL-5RGBW

€0,00

PROFIL-250LED

€3.046,35

REALIZZER-3D

€345,00

Show llaser per klube dhe diskoteke

€263,00

SPOTWASH-3048

€389,85

STROBE-4C

€66,60

THEATER-100

€0,00

TWIST-1LED

€274,85

TWIST-5LEDMK2

€746,35

TWIST-95ZOOM

€0,00

WASH-100RGBW

€608,35

WASH-300LED

€838,35

WASH-400LED

€0,00

WASH-40LED/SW

€293,25

WASH-40LED/WS

€293,25

WASH-500ZOOM

€2.045,85

WASH-50LED

€366,85

XBEAM-410LED

€389,85
This limited offer ends in:
-25%

Zbritje e Madhe! Mikset me 2 CD player

€241,00 €322,00
Shfaq 1 nga 84 nga 84 (1 Faqe)