Mikrofon

Mikrofon

Baza me 2 mikrofona pa kablla

€0,00

MH202 mbajtes mikrofoni Ø 25-30 MM

€8,00
-16%

Mikrofon dinamik (mono)

€16,80 €20,00

Mikrofon dynamik

€34,00

Mikrofon Dynamik VIVANCO konektim 3,5 mm dhe 6,3 mm dhe 3m kabell

€11,80
-26%

Mikrofon Me Perforcues per thirrje ne vendpritje

€130,00 €176,00
Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Faqe)