Warning: Division by zero in /home/blej24n/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/product/category.php on line 316 Letkon & Pjese Percjellese

Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -9%

Flux,ndihmues per pikje me letkon 250ml

€28,00 €30,80

Flux,ndihmues per pikje me letkon 250ml FLUX45  ..

This limited offer ends in:
SALE -20%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistorave - ngjyre metalike

€4,00 €5,00

  Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistorave - ngjyre metalike This thermal grease is used for better heat dissipation between the processor and fan.The silver thermal com..

This limited offer ends in:
SALE -15%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistoreve - ngjyre ari

€5,80 €6,80

  Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistorave - ngjyre ari. Special thermal paste for optimum heat transfer from the CPU cooler -For all similar heatsink without thermal pad..

This limited offer ends in:
SALE --INF%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistoreve - ngjyre e bardhe

€3,30 €0,00

  Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistorave - ngjyre e bardhe. Special thermal paste for optimum heat transfer from the CPU cooler.The white thermal grease is applied in ..

This limited offer ends in:
SALE -29%

Paste qe perqon nxehtesine 5gr

€2,40 €3,40

Paste qe perqon nxehtesine 5gr  Paste per ftofje te integrallave, tranzistorave etj. ..

Letkon & Pjese Percjellese

Letkon & Pjese Percjellese

Pastrus I majes se letkonit

€7,00

ERSA letkon digjital me mikroprocesor rregullues

€220,00

Filter per letkon Weller

€0,00
This limited offer ends in:
-9%

Flux,ndihmues per pikje me letkon 250ml

€28,00 €30,80

Flux,ndihmues per pikje me letkon 50ml

€6,50

FLUXI NO-CLEAN per pikje 30ML

€21,00

Gyp per letkon WELLER

€0,00

Gyp per letkon Weller, 4 copa

€0,00

Kallaj 0.5mm 100gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€9,00

Kallaj 0.5mm 250 gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€22,00

Kallaj 0.5mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€41,00

Kallaj 0.7mm 250gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€16,00

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€25,40

Kallaj 1.0 mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€23,50

Kallaj 1.0mm 1000 gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€40,00

Kallaj per pikje 0.7mm / 100gr

€7,80

Kallaj per pikje 1mm / 100gr

€5,80

Kallaj per pikje I lengshem

€22,00

Kallaj special gjerman 0.5mm 100gr. Pa plumb. NO Clean

€0,00

Kallaj special gjerman 1.0MM 250gr. NO Clean

€15,50

Kallaj special pa plumbe 0.7mm 25gr, No Clean

€23,50

Kollofon per pikje me letkon

€44,00

Kollofon Per Pikje Me Letkon 30ml

€3,60

Kollofon Per Pikje Me Letkon 40ml

€5,00

Kollofon Per Pikje Me Letkon 50ml

€6,50

Laps i lengshem qe ndihmon per pikje profesionale me letkon / Fluxer NO CLEAN

€13,70

Laps i lengshem qe ndihmon per pikje profesionale me letkon / Fluxer NO CLEAN

€0,00

Letkon 220V-40W / 460C. Ideal per pune ne teren

€14,00

Letkon 24 Volt / 48 Watt

€0,00

Letkon dhe flake me gas.

€27,00

Letkon i kombinuar pikes dhe me ajer te nxehte

€138,00

Letkon me ajer te nxeht per riparime ne SMD teknik 275W

€96,00

Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602B

€60,00

Letkon me ajer te nxehte me LCD Smart

€99,00

Letkon me ajer te nxehte Weller WTHA 1 - 900 W, 230 V

€0,00

Letkon me rregullues te temperatures deri ne 480°C

€76,00

Letkon mini per pikje

€38,00

Letkon origjinal digjital Weller per pikje

€140,80

Letkon per pikje me display

€126,00

Letkon per pikje Weller

€390,00

Letkon per pikje Weller WT1010 komplet

€436,00

Letkon special WMD3K2 per pune profesionale

€0,00

Letkon Weller SPI 27 per pikje 25W

€0,00

Letkon WELLER WDD81V STATION 95W/ 230V

€0,00

Letkon WS81 STATION 230V WELLER. Sistem i ri i dorzes.

€0,00

Letkon WTCP51 me shitjen me te madhe nga firma Weller

€0,00

Maje per vukum pomp SS750LS dhe SMD

€4,70

Maje vakum pompe

€1,50

Mesing pastrus WDC 2 cop

€9,00

MX2 perques i nxehtesis

€24,00

MX2 Perques i nxehtesis 8 Gr.

€7,80

Nderprers magneti per letkon Weller-i

€0,00

No Clean - Kolofon 30G per lehtesim te pikjes

€31,00

Nxemese per letkon me ajer

€22,00

Nxemese per letkon per pikje Proskit

€0,00

Nxemse letkoni

€7,10

Nxemse per letkon me ajer te nxeht

€20,00

Origjinal Weller shpuze per pastrim 70X55X16MM

€6,70
This limited offer ends in:
-20%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistorave - ngjyre metalike

€4,00 €5,00
This limited offer ends in:
-15%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistoreve - ngjyre ari

€5,80 €6,80
This limited offer ends in:
--INF%

Paste per ftofje te CPU-s, integrallave, tranzistoreve - ngjyre e bardhe

€3,30 €0,00

Paste per pompa vakumi, nuk len ngjitjen e kallajit ne mure te pompes

€5,10
This limited offer ends in:
-29%

Paste qe perqon nxehtesine 5gr

€2,40 €3,40

Pastrues I majeve te letkonit

€8,70

Pastrues per maje letkoni

€0,00

Pastrues per maje letkoni. Zgjate jeten e majes dhe e miremban ate.

€0,00

Pastrus i majes se letkonit 5copa

€13,00

Pastrus per letkon Weller - T0051350099

€0,00

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes

€6,90

Shpuze per pastrim te majeve te letkonit

€2,70

Terheqes I kallajit 2.0mm 1.6m

€2,50

Terheqes kualitativ salduesi 1.5 MM - 1.5metra - Made in Germany

€2,50

Terheqes kualitativ salduesi 2.5 MM - 1.6metra - Made in Germany

€2,80

Terheqes salduesi 2.7mm-1.5m No Clean / Made in Germany

€0,00

Terheqes salduesi kallaji 2.5mm-15m

€17,00

Terheqes special per te terhjekur kallajin 3.00mm-15m

€0,00

Terheqes vakum pompë

€14,00

Vakum pompe per terheqje te kallajit

€20,00

Vakum pompe profesionale e fuqishme

€25,00

Vakum pompe profesionale e fuqishme

€0,00

Vakum pompe Weller

€0,00

Vakuum pompe per terhjekjen e kallajit

€0,00

Weller - Guri special per mirembajtje te majes se letkonit.

€15,00

Weller Kollofon-Flux me brushe 100ml

€0,00

Weller letkon WE1010

€212,00

Weller nxemse per letkon 24V-50W

€0,00

Weller pastrues per maje letkoni

€0,00

Weller shpuze per pastrim 70X55X16MM

€0,00

Weller WHS40 letkon 40W 200°C-450°C me rregullus temperature

€99,00
Shfaq 1 nga 89 nga 89 (1 Faqe)