Letkon

Dorez letkoni Proskit verzioni I ri

€22,00

Dorez per letkon me ajer

€30,00

Dorze Letkoni 60W - Komplet

€22,00

Ersa dorze per letkon RT80 80Watt

€69,00

ERSA letkon digjital me mikroprocesor rregullues

€220,00

Filter ajri per letkon Weller (3cop)

€0,00

Letkon 220V-40W / 460C. Ideal Per Pune Ne Teren dhe servisime

€14,00

Letkon dhe flake me gas.

€27,00

Letkon dorza komplet

€17,45

Letkon me ajer te nxeht per riparime ne SMD teknik 275W

€96,00

Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602B

€60,00

Letkon me ajer te nxehte me LCD Smart

€99,00

Letkon me rregullues te temperatures deri ne 480°C

€76,00

Letkon origjinal digjital Weller per pikje

€140,80

Letkon per pikje Weller

€390,00

Letkon per pikje Weller WT1010 komplet

€436,00

Letkon special WMD3K2 per pune profesionale

€0,00

Letkon Weller SPI 27 per pikje 25W

€0,00

Letkon WELLER WDD81V STATION 95W/ 230V

€0,00

Letkon WS81 STATION 230V WELLER. Sistem i ri i dorzes.

€0,00

Letkon WTCP51 me shitjen me te madhe nga firma Weller

€0,00

Pump per letkon Weller WMA1-WMD1

€0,00

TCP24 24V/50W Dorza me 2 tela, verzioni me 24Volt

€0,00

WELLER - T0056810699 - Dorze e letkonit Weller

€46,00

Weller letkon WE1010

€220,00

Weller WHS40 letkon 40W 200°C-450°C me rregullus temperature

€99,00
Shfaq 1 nga 26 nga 26 (1 Faqe)