Te tjere

Te tjere

6" Inch/Metric Electronic Caliper 150mm/6";0.01mm/0.0005"

€0,00

9-205 SPANNFIX ZUM ANSCHRAUBEN

€0,00

9-220 SPANNFIX MIT SAUGFUß

€0,00

Brushe speciale qelqi per pastrim te pllakes elektronike

€5,00

Bylyzyk antistatik per pune me mikroprocesor dhe pllaka te ndishme

€6,80

Cante me vegla pune - Proskit

€0,00

Doreza kualitative per pune

€0,00

Doreza te pambukta per pune te ndryshme dhe delikate

€1,50

Fryrese ajri me 50ml vollum PROSKIT

€5,00

Gume speciale antistatike per smartfone dhe tablet

€67,00
-41%

Gyp izolues Ø 2,4/1,2 MM 1m e zeze

€1,00 €1,70
-41%

Gyp izolues Ø 3,2/1,6 MM 1m e zeze

€1,00 €1,70

Gyp izolues Ø 5,5/2,3MM 1m e zeze

€2,00
-40%

Gyp izolues Ø 5,5/2,8MM 1m e zeze

€1,20 €2,00

Izolir I zi 10M X15MM

€0,70

Koka per shtrenguse RG8 UND RG11 KABEL

€9,20

Maje per brushe qelqi

€0,75

Maje per vakuum pompe

€5,40

Manometer per R600A

€0,00

Mates I 5 metrave nga ProsKit

€4,40

Mates i 7.5 metrave nga Proskit

€0,00
-41%

Nivelator 23cm

€2,00 €3,40

Papuqe per kablla te rrumbullakta

€0,07

Paste qe perqon nxehtesine 35gr

€8,15

PD-376 MULTI FUNKTIONS SCHRAUBSTOCK MIT SAUGFUSS

€0,00

Pistole per ngjites te nxehte me bateri

€0,00

Pistole profesionale per ngjites te nxehte me rryme 100W

€19,90

Qirues i kabllave koaxial RG6,7,11,59

€12,00

Qirues special i kabllave te ndryshme prej 4-28mm

€20,00

Qirus I kabllave 4-7MM FUBA

€9,00

Qirus kulaitativ i koax kabllave RG58+59

€9,00

Quadro Weicon qirues i kabllave

€26,00

Shtrenguese te telit 0,75X12,0 100ST bardhe dhe kaltert.

€2,90

Shtrenguese te telit 1,0X6,0 100STK bardhe dhe kaltert.

€2,80

Shtres antistatike per pune te ndryshme per serviser

€49,00

Tabele antistatike per pune 359X260X5MM

€18,00

Tela per pllake pune

€4,70

Teleskop kapese 60cm

€4,50

Teleskop pasqyre

€0,00

Thike - qirus Knipex 50 MM VDE

€13,40

Thike per prerjen e kabllove

€0,00

TV-SERVICE KONTROLLSPIEGEL - MIT SCHRAUBZWINGE

€0,00

Universal zhveshes i kabllave Qirues

€0,00

Vakum mates

€0,00

Vegel pune per kablla interneti

€8,00
-35%

Yndyre per mehanizem 40gr

€3,90 €6,00

Yndyre per pikje

€4,00
Shfaq 1 nga 47 nga 47 (1 Faqe)