Kacavida

Kacavida

-29%

TORX Kacavide kualitative 1.65MM

€2,50 €3,50

Kacavid kualitative PH0 60X141MM WERA

€6,40

Kacavid minus 300X5.5 MM

€6,90

Kacavida kualitative me izolim - komplet 7 copa

€14,40

Kaçavide (shafciger) e fuqishme elektronike 10.8V

€70,00

Kaçavide (shafciger) i fuqishem elektronike

€44,00
-30%

Kaçavidë (shafciger) Pro'sKit me 31 bita set

€9,80 €14,00

Kacavide e gjate 380mm dhe trashesi 6mm

€6,90

Kacavide elektronike PZ3 150 X 262MM

€18,00

Kacavide i drejte 80 X 2.8 MM

€1,75

Kacavide i drejte kualitativ, e gjate 480MM

€7,60
-34%

Kacavide kryq kualitativ 150mm 1PK-081-P7

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitativ 1PK-081-P6

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-P1

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-P5

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-Z1

€2,50 €3,80
-34%

Kacavide kryq kualitative 1PK-081-Z3

€2,50 €3,80

Kacavide kualitative 0.94MM

€7,60

Kacavide kualitative 3X125 mm

€13,20

Kacavide kualitative 4X125MM

€13,20

Kacavide kualitative 5X125MM

€13,60

Kacavide kualitative 7X125MM

€15,40

Kacavide kualitative 80mmX161mmX3.5mm

€9,50

Kacavide kualitative kryq PH1 300X398MM WERA

€13,80

Kacavide kualitative PZ1 80X178MM WERA

€0,00

Kacavide me 7 lloje te bitave

€8,00
-29%

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 1.9mm

€2,50 €3,50
-29%

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 2.9mm

€2,50 €3,50

Kacavide plus kualitative 50mm 1PK-081-P3

€0,00
-29%

Kacavide precize e drejte kualitative

€2,50 €3,50
-29%

Kacavide precize e drejte kualitative 1,6mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S1

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S3 2mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S4 2,4mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S5 3mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S7

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S8 4mm

€2,50 €3,50

Kaqavid per Apple PH1.5

€4,00

Kaqavid per F-SAT shtrengim

€16,00

Kaqavida 3.5X75; 4.0X100; 5.0X150; 6.0X100MM ;1X80MM

€0,00

Kaqavide 2,5X75MM

€0,00

Kaqavide 2X75MM

€0,00

Kaqavide 40 X 1.8MM

€0,00

Kaqavide 4X75MM

€0,00

Kaqavide 5X80MM

€0,00

Kaqavide 6 kendesh 5,5 X 125 MM

€13,60

Kaqavide 6X80MM

€0,00

Kaqavide 8X100MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0,4X2.5X75MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0.6X3.5X125MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0.6X3.5X200MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0.8 X 4 X 300MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0.84MM

€0,00

Kaqavide kualitative 1.0 X 5.5 X 300MM

€0,00

Kaqavide kualitative 1.12MM

€0,00

Kaqavide kualitative 80 mmX178 mmX4.5 mm

€0,00

Kaqavide kualitative 80mmX161mmX3.5mm

€0,00

Kaqavide kualitative 8X125MM

€0,00

Kaqavide kualitative PH1 80X178MM

€0,00

Kaqavide kualitative PH2 100X205MM

€0,00

Kaqavide kualitative PH3 150 X 262MM

€0,00

Kaqavide kualitative PH4 200 X 312MM

€0,00

Kaqavide kualitative PZ0 60X141MM

€0,00

Kaqavide kualitative PZ2 100 X 205MM

€0,00

Kaqavide kualitative0.5X3.0X80MM

€0,00

Kaqavide special per telefon mobil Iphone

€13,70
-29%

Kaqavide TORX T8H

€2,50 €3,50
-29%

Kaqavide TORX T9

€2,50 €3,50

Komplet I 9 kaqavidave elektronike

€18,80

Komplet i kaqavidave 0.3x18mm, 0.4x2.0mm, 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm

€0,00

Komplet i kaqavidave 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm, 0.6x3.5mm, 0.8x4.0mm

€0,00

Komplet I kaqavidave kualitative per elektronik

€28,00

Komplet i kaqavidave TX7, TX8, TX 9, TX10, TX15 dhe TX20

€0,00

Komplet kaqavida me 9 bita

€8,00

Komplet special me 24 bita (maje) te gjata

€28,00

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749

€0,00

Pjese shtese per kacavida

€8,30
-29%

Qeles 6 kendesh 5,5 mm

€2,50 €3,50
-29%

Qeles 6 kendesh 5mm

€2,50 €3,50

Set I bitave kualitative 100 copa

€22,00
-36%

Set i kacavidave 7 lloje TORX

€4,80 €7,50

SET i kacavidave kualitativ-7 pjeseshe

€17,00

Set i kacavidave per hapjen e iPhone've te ndryshem

€6,00

SET i kaçavidave të ndryshme

€0,00

SET Kaqavida per Apple - 5cope

€9,90

Set me kaqavida - bita 17 ne 1 per produkte te Apple

€17,00

Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

€54,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC

€34,00
-34%

TORX - Kacavide me vrime 1PK-081-T10H / TX10

€2,50 €3,80
-34%

TORX - Kacavide me vrime SD-083-T20H T20 3.84mm

€2,50 €3,80
-34%

TORX - Kacavide me vrime SD-083-T4 1.30mm

€2,50 €3,80
-29%

TORX Kacavide kualitative 1.37MM

€2,50 €3,50
-31%

TORX Kacavide kualitative 1.97MM

€2,50 €3,60
-29%

TORX Kacavide kualitative 3.26MM

€2,50 €3,50
-34%

TORX Kacavide kualitative me vrime 1PK-081-T20H/TX20

€2,50 €3,80
-34%

TORX Kacavide kualitative T10H

€2,50 €3,80
-34%

TORX Kacavide me vrime T10 / 2.72mm

€2,50 €3,80

TRI-WING Kacavide 375

€8,60

Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave

€7,40
Shfaq 1 nga 99 nga 99 (1 Faqe)