Vegla pune per Telefon

Perveq ketyre artikujve te meposhtem qe i gjeni per telefon, ne kemi ne stok edhe vegla si :
* Kacavida - Lidhu direkt
* Llampe (llupe) zmadhuese - Lidhu direkt
* Pinceta - Lidhu direkt
* Letkon dhe pjese percjellese - Lidhu direkt
* Mikroskop kamere - Lidhu direkt


 

Vegla pune per Telefon

Aparat special per hapjen e display-it te telefonit.

€0,00

Hapse speciale per Mobil dhe Tablet

€7,00

IFLEX Vegel per hapjen e smartphone-ve

€0,00

Komplet 4 pjesesh per hapjen e Telefonave dhe Tabletave

€7,00

Set i kacavidave per hapjen e iPhone've te ndryshem

€6,00

Set i veglave per smartphone 17-Pjesesh se bashku me cante

€0,00

Set me kaqavida - bita 17 ne 1 per produkte te Apple

€17,00

Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

€54,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC

€34,00

Terheqes me vakum per Display Ø=60MM

€3,60

Vegel speciale per terheqjen e display-t te smartphone-ve (vakum terheqes)nga firma njohur NOKIA

€0,00

Vegla speciale per riparimin e telefonave

€0,00

Vegla speciale per riparimin e telefonave mobil

€0,00
Shfaq 1 nga 13 nga 13 (1 Faqe)