Komplete

Kacavida kualitative me izolim - komplet 7 copa

€14,40
-30%

Kaçavidë (shafciger) Pro'sKit me 31 bita set

€9,80 €14,00

Kaqavida 3.5X75; 4.0X100; 5.0X150; 6.0X100MM ;1X80MM

€0,00

Komplet I 9 kaqavidave elektronike

€18,80

Komplet i kaqavidave 0.3x18mm, 0.4x2.0mm, 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm

€0,00

Komplet i kaqavidave 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm, 0.6x3.5mm, 0.8x4.0mm

€0,00

Komplet I kaqavidave kualitative per elektronik

€28,00

Komplet i kaqavidave TX7, TX8, TX 9, TX10, TX15 dhe TX20

€0,00

Komplet kaqavida me 9 bita

€8,00

Komplet special me 24 bita (maje) te gjata

€28,00

Set I bitave kualitative 100 copa

€22,00
-36%

Set i kacavidave 7 lloje TORX

€4,80 €7,50

SET i kacavidave kualitativ-7 pjeseshe

€17,00

Set i kacavidave per hapjen e iPhone've te ndryshem

€6,00

SET i kaçavidave të ndryshme

€0,00

SET Kaqavida per Apple - 5cope

€9,90

Set me kaqavida - bita 17 ne 1 per produkte te Apple

€17,00

Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

€54,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC

€34,00
Shfaq 1 nga 19 nga 19 (1 Faqe)