Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -15%

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC

€17,80 €21,00

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC, TNC dhe konektor N. Mund te perdoren per kablla RG58, RG59, RG62. RG140, RG141 dhe RG210 Metal crimp-plier.  • Suitable for: F, BNC, TNC and N con..

Dana

Dana

Dana - Shtrenguese KNIPEX

€0,00

Dana 115 MM

€0,00

Dana 160MM

€0,00

Dana 160MM VDE KNIPEX

€0,00

Dana 165 MM

€0,00

Dana 180MM

€0,00

Dana 185MM

€0,00

Dana 185MM-Bernstein

€0,00

Dana 200MM

€0,00

Dana 200MM BERNSTEIN

€0,00

Dana 200MM KNIPEX

€0,00

Dana 250MM KNIPEX

€0,00

Dana Bernstein 180MM

€0,00

Dana crimp per F-konektor

€25,00

Dana KNIPEX 250MM VDE

€0,00

Dana kompresuese per RG59, RG6, F-SAT, BNC, RCA-Cinch

€28,00

Dana me maje 150MM VDE PRO'SKIT me izolim

€5,60

Dana per BNC dhe Koaksial

€0,00

Dana per konektor interneti dhe telefoni

€23,00

Dana prerese te vogla

€8,00

Dana qeruese qe largojne izoluesin e kablles

€0,00

Dana shternguese per papuqe

€3,70

Dana shtrenguese per gypa

€220,40

Dana VDE 160mm

€0,00

Dana VDE 205MM

€0,00

KNIPEX - Dana 250MM

€0,00

KNIPEX Cobra Dana 150mm

€0,00

KNIPEX Dana - Shtrenguese

€0,00

KNIPEX Dana 0.08-10.00MM

€0,00

KNIPEX Dana 160MM

€0,00

KNIPEX Dana 180MM

€0,00

KNIPEX Dana 200MM

€0,00

KNIPEX Dana 230MM

€0,00

KNIPEX Dana 250MM

€0,00

KNIPEX Dana 250MM VDE

€0,00

Knipex precizion prerse 110m

€28,00

Knipex shtrenguese cobra gjermane 250mm

€33,00

Knipex shtrenguese te kombinuara

€17,80

Koka shtrenguese per RG58 dhe RG59 konektore

€9,20

Kompresion dana (shtypes) per F SAT shteka

€0,00

Prerse 150mm me izolim deri ne AC1000V

€7,60

Prerse e kabllave dhe shume tjerave

€12,00

Proskit 1PK-104-E Shtrenguse me maje 145mm

€5,90
This limited offer ends in:
-15%

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC

€17,80 €21,00

Shtrenguese (dana) speciale per konektor te ndryshem

€26,80

Shtrenguese per kapse jo izoluse te kabllave

€25,00

Shtrenguese per kapse te kabllave

€3,80

Shtrenguese per konektor interneti dhe telefoni

€20,80

Shtrenguese per R600

€0,00

Shtrenguese per shumicen e kabllave koaxial dhe BNC

€25,80

Shtrenguese te konektoreve te telave

€30,00

Shtrenguse (dana) te kombinume 165mm

€7,60

Shtypese (Dana) per koka interneti

€14,00
Shfaq 1 nga 53 nga 53 (1 Faqe)