Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -46%

Krijo nga Samsungu nje evulucion TV me Quad Core Prozessor

€127,00 €235,00

Krijo nga Samsungu nje evulucion TV me Quad Core Prozessor Evolution Kit  SEK-1000 Kjo paisje mundeson qe televizorin tuaj ta pais me processor Quad Core si dhe rrite RAM-in, krijon Meny te re..

This limited offer ends in:
SALE -22%

Llampe per Sony projektor

€157,25 €201,60

8053857s16800 ..

Pjese per ServiseraPjese per Servisera

Drite LED e vogel e punes me zmadhues plus ultraviolet

€12,00

Pastrus I majes se letkonit

€7,00

Adaptor kabell per rrjete Vestel

€2,00
I Ri

BLAUPUNKT MAINBOARD TP.MS3463S.PB711

€0,00

Dana prerese te vogla

€8,00

Display LC320WUD (SB) (A1)

€0,00

Display LC320WUD (SB)(A3)

€0,00

Display LC370WUD (SB) (M1)

€0,00

Display LC370WUD (SB)(M1)

€0,00

Display LC370WUD (SC) (G1)

€0,00

Display LC370WUG (SC) (A1)

€0,00

Display LC370WUH (SB)(A1)

€0,00

Display LC370WUH (SB)(A1)

€0,00

Display LC370WUN ( SC) (C1)

€0,00

Display LD370CSB-C1

€0,00

Display LD550CGC-C2

€0,00

Display LE85M42T240V5

€0,00

Display LM230WF1 (TL) (A3)

€0,00

Display LTA320W2-L03

€0,00

Display LTA400HF11

€0,00

Display LTA400HF20

€0,00

Display M220Z1-L03 Rev C1

€0,00

Display PDP42X30201

€0,00

Display PDP50T30010

€0,00

Display R0078190R01

€0,00

Display S42AX-YD01

€0,00

Display S63FH-YB05

€0,00

Display T260XW03 V.3

€0,00

Display T315XW01

€0,00

Display T370HF01 V.0

€0,00

Display V320B1 -L06 Rev. C1

€0,00

Drita LED per TV 48 INCH

€0,00

Drita LED per TV Samsung 32”

€0,00

Drite pune me 90 LEDs 5 DIOPTRIEN / 2,25X PROSKIT

€88,00

Elektrolite 30067959 1000UF16V

€0,15

Grundig IR per teledirigjues

€0,00

Grundig Mainboard 275991229700 / GCA

€0,00

Infra Red per Philips 310432856072

€0,00

Kabell adaptus per TV Vestel rrjeta

€5,00

KIT00 - Set per riparim Vestel 17PW25-4 - 23012666

€10,00

KIT000 - Set per riparim Vestel / Telefunken per ze

€5,00

KIT05 - Set per riparim GRUNDIG/TECHNOSONIC/TWFVISION 05T132B dhe 05TA132D

€10,40

KIT09 - Set per riparim Vestel 17PW15-8 / 17PW15-9 / 17PW16-1 / 17PW16-2 / 17PW20-1

€9,60

KIT117 - Set per riparim Samsung BN4400204A / BN44-00204A

€36,10

KIT119 - Set per riparim Samsung BN44-00150A / BN4400150A

€19,80

KIT121 - Set per riparim Samsung BN44-00134A / BN4400134A

€29,00

KIT147 - Set per riparim Samsung BN44-00167A / BN4400167A

€13,40

KIT167 - Set per riparim LG 6871QYH053B / 68719PT29/A

€56,00

KIT18 - Set per riparim PLCD190P / BUSH LCD37TV006HD

€28,70

KIT190 - Set per riparim BN44-00197A / BN4400197A

€23,00

KIT192 - Set per riparim 6632L-0450A MASTER dhe 6632L-0451A SLAVE

€29,30

KIT244 - Set per riparim Samsung LJ41-06153A / LJ92-01611A

€36,00

KIT250 - Set per riparim te Displayit

€26,00

KIT310 - Set per riparim Panasonic TNPA5349

€0,00

KIT33 - Set per riparim MLT666 Version A dhe B

€38,20

KIT355 - Set per riparim Samsung LJ41-09479A / LJ92-01797A

€24,50

KIT372 - Set per riparim Panasonic TNPA5330

€46,00

KIT373 - Set per riparim Panasonic TNPA5335

€47,00

KIT394 - Set per riparim Samsung BN44-00645A / BN4400645A

€18,00

KIT44 - Set per riparim Beko BW1.194R / BW1194R

€19,10

KIT56 - Set per riparim Samsung LJ44-00092C / LJ4400092C

€26,50

KIT89 - Set per riparim BN44-00161A / BN44-00162A / BN4400161A / BN4400162A

€35,00

KIT90 - Set per riparim LG EAY32957901

€19,00

KIT91 - Set per riparim Samsung LE40R88BD / LE40R87BD

€13,00

KIT94 - Set per riparim Samsung BN44-00167A / BN41-00813 / BN4400167A / BN4100813

€8,00

KIT95 - Set per riparim Samsung BN44-00199A / BN4400199A

€4,00

Komanda prekese 17TK124F-1-TOUCH PAD Vestel 20571297

€0,00

Komandues per TV LG EBR42597901

€0,00

Komplet I 9 kaqavidave elektronike

€16,80

Komplet I kaqavidave kualitative per elektronik

€26,00

Konektor antene per resiver

€0,50
This limited offer ends in:
-46%

Krijo nga Samsungu nje evulucion TV me Quad Core Prozessor

€127,00 €235,00

LCD Key board / sustat komanduse BN96-08689F

€0,00

Letkon me ajer te nxeht per riparime ne SMD teknik 275W

€88,00

Letkon me rregullues te temperatures deri ne 480°C

€74,00

LG Mainboard CRB33152701 / EAX64909901

€0,00

LG Mainboard CRB33264301 / EAX64909901

€0,00

LG Mainboard CRB34995001 / EBU62443115 / EAX65388006

€0,00

LG Mainboard CRB35096001 / EBU63441104 / EAX66453203

€0,00

LG Mainboard EBU62443106 / EAX65361505

€0,00

LG Mainboard EBU62443194 / EAX65388006

€0,00

LG Mainboard EBU62810306 / EAX65388006

€0,00

LG Mainboard EBU62992170 / EAX66208204

€0,00

LG Mainboard EBU63086418 / EAX66207203

€0,00

LG Mainboard EBU63086421 / EAX66207203

€0,00

LG Mainboard EBU63206301 / EAX66203805

€0,00

LG Mainboard EBU63206317 / EAX66164204

€0,00

LG Pllazma CRB35009101

€0,00

LG Rrjete CRB34893201 / EAY63630601 / EAX66203001

€0,00

Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba

€0,00

Llamp per projektor 200w OSRAM

€66,00

Llamp per projektor 230W

€90,00

Llamp projektori P-VIP 180/0.8 E20.8

€56,00

Llampe per projektor 190W

€106,00

Llampe per projektor 240W

€80,00

Llampe per projektor 240W

€116,00

Llampe per projektor BENQ

€85,00
This limited offer ends in:
-22%

Llampe per Sony projektor

€157,25 €201,60

LVDS-KABEL 75020416 TOSHIBA

€28,00
I Ri

MAINBOARD TP.S506.PB751

€0,00
Shfaq 1 nga 100 nga 151 (2 Faqe)