Pjese per ServiseraPjese per Servisera

-21%

Pastrues SET per display me spray,leckë dhe brushë

€3,80 €4,80

Pastrus i majes se letkonit 5copa

€13,00

Peaktech Instrument Multimeter per matje P2015

€76,00

Philips Display 32PFL3404D/12 – LC320WXE(SB)(A1)

€45,00

Pjese e plastikes per Main modull Vestel MB35

€5,00

Prerse 150mm me izolim deri ne AC1000V

€7,60

Prerse e kabllave dhe shume tjerave

€12,00

Programator per Eprom 24Cxx, 93Cxx et 25xxx

€14,00

Programator per ICE 24C

€14,00

Programator per Vestel TV permes USB dhe Skart

€39,00

Pros Kit Drite pune me 42 LED

€98,00
-29%

Qeles 6 kendesh 5,5 mm

€2,50 €3,50
-29%

Qeles 6 kendesh 5mm

€2,50 €3,50

Rrjete LK-OP416001A

€0,00

Samsung IR BN96-05307B

€0,00

Samsung Mainboard BN94-06268Y / BN9406268Y

€82,00

Samsung Mainboard BN94-06268Z / BN9406268Z

€81,00

Samsung Mainboard BN94-06465J / BN9406465J

€93,00

Samsung Mainboard BN94-06781Q / BN9406781Q

€82,00

Samsung Rrjete BN44-00604F / BN4400604F

€58,00

Samsung Rrjete BN44-00625C / BN4400625C

€95,00

Samsung Rrjete BN44-00704A / BN4400704A

€76,00

Shirit LED per Display LC420EUESEF1 & LC420EUESEM1

€51,00

Shirit LED per Display V390HJ1-LE6-TREM1

€45,00

Shirita LED Origjinal per Display 55" LC550EUH PF P1 / 6922L-0069A

€70,00

Shirita LED Origjinal per TV VESTEL 50"

€63,00

Shtrenguse (dana) te kombinume 165mm

€7,60

SONY Display LTY400HM01 / KDL-40EX402

€55,00

Susta Komanduese per Philips 313926805921

€0,00

Sustat komanduse per TV LG EBR43584801

€0,00

Tcon modull Samsung BN95-00542A BN96-16503A SH120PMB4SV0.3

€78,00
-23%

Teledirigjues AKB73756502

€20,00 €26,00

THOMSON Display LVF320NEAL / 32FZ5533

€45,00

Tuner per Mainbord LG EBL42367001

€20,00

Tuner per Tevion ENV57DC2H6 dhe ENV57DC3G3

€20,00

TV-SERVICE KONTROLLSPIEGEL - MIT SCHRAUBZWINGE

€0,00

Vakum pompe per terheqje te kallajit

€20,00

Vakum pompe per terheqje te kallajit

€6,60

Vegel pune, mbajtes per pllake

€8,00

Vestel Mainboard 23174794 / 17MB95S / 23128614

€83,00

Vestel Mainboard 23238902 / 17MB82S

€69,00

Vestel Rrjete 23172514 / 17IPS71

€34,00

Vestel Rrjete 23220881 / 17IPS71

€39,00

Vestel Rrjete 23284491 / 17IPS71R4

€35,00
-18%

VGA Kabell 15pin 10m me filtera

€13,50 €16,50
Shfaq 101 nga 145 nga 145 (2 Faqe)