Ne rubriken " KERKIM I AVANCUAR" qe gjindet me poshte, klikoni ne ndonjeren nga firmat e TV per tu shfaqur modullat.

Modulla

T-CONN PLLAZMA SAMSUNG LJ92-01517A LJ41-05309A

€35,00

Adapter rryme per TV SONY 19.5V: ACDP-060S01

€37,00

Adapter rryme per TV SONY - ACDP-060S01

€37,00

Adapter rryme per TV SONY 19.5V ACDP-085E02

€30,00

BLAUPUNKT MAINBOARD TP.MS3463S.PB711

€40,00

Buffer Panasonic TNPA5086

€35,00

Buffera Panasonic TNPA3243 dhe TNPA3242

€50,00

Grundig Inverter 759551748700

€25,00

Grundig Inverter PPW-LE32RH-0 (A) REV0.7 / 6917L-0126A

€0,00

Grundig Main 275991248900 / VKT190R-4

€70,00

Grundig Main 275991260400 / VTY190R-6 / M55110

€61,00

Grundig Main VKT190R-6 / 275991238800 / HI9110

€65,00

Grundig Main ZG7190R-9 / V18110

€70,00

Grundig Main ZGF190R-4 / P5G110

€80,00

Grundig Main ZGF190R-4 / P88110

€80,00

Grundig Main ZGF190R-6 / Q74110

€80,00

Grundig Main ZWV190R-3 / U49110

€65,00

Grundig Rrjete VDC910R-1 / 275990312100 / DPS-202CPA 3D

€50,00

Grundig T-Con 759551887100 / XMS12OR

€20,00

Grundig T-Con 759551845900 UHD BOARD (ZNC) ZMG192R-1

€40,00

Inverter 1-883-300-11 (1-732-438-11)

€25,00

Inverter 14STM4250AD-6S01 REV:1.0

€35,00

Inverter 32FH-0(A) / PPW-EE32FH-0 / 6632L-0548A

€25,00

Inverter 4H+V2258.041 /C / 4H.V2258.041 /C / V225-302HF

€20,00

Inverter 4H+V2258.131 /A

€20,00

Inverter 4H.V0708.661/A

€20,00

Inverter 4H.V0708.661/A

€20,00

Inverter 4H.V0708.661/A

€20,00

Inverter 4H.V0708.661/A

€20,00

Inverter 4H.V1448.341/B2

€30,00

Inverter 4H.V1448.341/B2

€30,00

Inverter 4H.V1838.381 /C2

€30,00

Inverter 4H.V1838.381 /C2

€30,00

Inverter 4H.V2118.001

€20,00

Inverter 4H.V2118.011

€20,00

Inverter 4H.V2258.001/D

€20,00

Inverter 4H.V2358.061/F

€25,00

Inverter 4H.V2578.021 /D

€20,00

Inverter 6632L-0153C MASTER/ KLS-420CP-A

€25,00

Inverter 6632L-0153C MASTER/ KLS-420CP-A

€25,00

Inverter 6632L-0201B

€20,00

Inverter 6632L-0201C 6632L-0202C

€25,00

Inverter 6632L-0202B

€20,00

Inverter 6632L-0202C

€20,00

Inverter 6632L-0202C

€20,00

Inverter 6632L-0202C

€20,00

Inverter 6632L-0212C dhe 6632L-0211C

€25,00

Inverter 6632L-0238B

€20,00

Inverter 6632L-0420A

€25,00

Inverter 6632L-0438A

€25,00

Inverter 6632L-0438A

€25,00

Inverter 6632L-0486A

€25,00

Inverter 6632L-0487A

€25,00

Inverter 6632L-0539A ( 2300KTG018A-F )

€20,00

Inverter 6632L-0539A MASTER

€20,00

Inverter 6632L-0540A (2300KTG018B-F )

€25,00

Inverter 6632L-0540A SLAVE

€25,00

Inverter 6632L-0543A

€25,00

Inverter 6632L-0543A

€25,00

Inverter 6632L-0549A

€35,00

Inverter 6632L-0618A / KLS-EE37ARF14 (A)

€25,00

Inverter 6917L-0023B

€30,00

Inverter 6917L-0151B / PPW-LE42FC-0 (A) REV0.1

€30,00

Inverter BL4400F01022

€20,00

Inverter BN96-04307A / INVLT400A REV 1.0

€20,00

Inverter CMO T87D106.00

€25,00

Inverter ECXF5501-1 / RDENC2167TPZZ

€20,00

Inverter ECXF5501-2 / RDENC2168TPZZ

€20,00

Inverter F10V0411-01 FT1926006224-7BL

€25,00

Inverter HIU-641C; HPC-1561D

€20,00

Inverter HIU-811-M HPC-1651E-M

€25,00

Inverter HIU-811-M HPC-1651E-M

€25,00

Inverter HIU-811-S /HPC-1651E-S dhe HIU-811-M / HPC1651-M

€25,00

Inverter HIU-813-M / HRevF-7AF7-0564

€25,00

Inverter HPC-1552C HIU-632C

€20,00

Inverter HPC-1655E / HIU-813-M / HRevH-8853-1082

€20,00

Inverter HPC-1655E / HIU-813-S / HRevF-79R7-1481

€20,00

Inverter HPC-1655E / HIU-813-S / HRevH-8853-1082

€20,00

Inverter INV32N12A HS320WV12

€20,00

Inverter INV32S12S

€20,00

Inverter INV32S12S / SSI320A12

€20,00

Inverter INV32S12S / SSI320A12

€20,00

Inverter INVFT320A REV1.0

€25,00

Inverter INVLT400A REV1.0

€25,00

Inverter KLS-320VE-J REV01

€25,00

Inverter KLS-320VE-J REV:01

€25,00

Inverter KLS-420CP-B Rev:1.6 6632L-0154C

€30,00

Inverter KLS-E470DRGHF12

€30,00

Inverter KLS-E470DRGHF12 Rev:0.2

€30,00

INVERTER L390H1-1EE

€30,00

Inverter LC320W01 MASTER-6632L-0189A dhe LC320W01 SLAVE-6632L-0190A

€25,00

Inverter Master / Slave: 6632L-0212E dhe 6632L-0211E REV0.5

€25,00

Inverter Master 4H.V1838.371/C2

€30,00

Inverter Master 6632L-0324C, Slave: 6632L-0325C

€25,00

Inverter Master Salve VIT7104350 Master und VIT7104351 Slave.

€78,00

Inverter Master Slave; 6632L-0212A 6632L-0211A

€25,00

Inverter MASTER&SLAVE per Philips/LG display

€40,00

Inverter Master: 6632L-0201C Slave: 6632L-0202C

€25,00

Inverter Modul T370HW04 V0 / 37T06-D04

€35,00

Inverter Modull 6632L-0618A 37" LG LC370WUD-SCC1

€34,00
Shfaq 1 nga 100 nga 575 (6 Faqe)