Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -23%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€20,00 €26,00

Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrojtje Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjera ne menyre automatike ne ate moment kur ndalim &nb..

This limited offer ends in:
SALE -19%

Adapter te ndryshem rryme per vende te botes

€8,90 €11,00

Adapter te ndryshem rryme per shume vende te ndryshme per ne Evrope jugore Itali, Spanje,France, Greqi etj, Amerike, Kanade, Ameriken jugore dhe qendrore, ish kolonite Anglis ne Afrike si dhe Ho..

This limited offer ends in:
SALE -20%

Invertor special me rryme te pastert 1000W per pompa te nxemjes, / Me Garancion

€384,00 €478,00

TOP RISI!!! Invertor i paster rryme 1000W/12V. Ky invertor special prodhon tension te paster sikur rryma qe del nga shteku dhe dedikohet per aparate te ndjeshme sikur LCD, LED TV, Resiver, ..

This limited offer ends in:
SALE -27%

Kabell vazhdues rryme 5m, me kontrollim teknik

€7,00 €9,60

  Kabell vazhdues rryme 5m, me kontrollim teknik. Ky vazhdus kualitet nuk nxehet dhe nuk shkrihet.     ..

This limited offer ends in:
SALE -36%

Mbushes adapter me 2 x USB 2000mA

€9,00 €14,00

  Me kete adaptor mund te lidhen shume aparate te ndryshme si IPHONE, Fotoaparate dhe paisje te tjera qe kan USB.   ..

This limited offer ends in:
SALE -14%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€18,00 €21,00

  Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjera automati kishte kur ta ndalim aparatin..

This limited offer ends in:
SALE -23%

Shperndares rryme me 5 dalje 5M deri ne 3500W

€10,00 €13,00

Shperndares rryme me 5 dalje 5M deri ne 3500W. Me kontrollim teknik. Type: Round cable Side 1: 5X Schuko connector with switch Side 2: safety plug Length: 5 m   ..

This limited offer ends in:
SALE -12%

Shtek i rrymes intelegjent me Infra RED

€21,00 €23,80

Shtek i rrymes intelegjent me Infra RED Me kete shtek te rrymes hargjoni zero Watt energji. Ideal per TV CRT, LCD, Pllazma,LED, Hifi, Receiver, DVD dhe shume paisje te tjera. Funksionon me tele..

TV,Video,DVD

TV,Video,DVD

Adaptor rryme deri 3500W me kontrollim teknik

€2,40

Nderpreresa/ Priza Wireless ( pa tel ) me teledirigjues

€24,40
This limited offer ends in:
-23%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€20,00 €26,00

Shpërndarës rryme me 10 dalje deri 3500W/16A

€13,00

Sony Watschman FD10E, viti diku 1987

€0,00

3D Syze per LG TV

€8,00

3D Syze per TV Philips

€0,00

A/V nderpreres - shperndares

€5,50

Adapter Qinq RCA

€0,00

Adapter rryme me nderprers deri 3600W/16A

€2,80
This limited offer ends in:
-19%

Adapter te ndryshem rryme per vende te botes

€8,90 €11,00

Adaptor rryme me mbrojtje nga rrufeja

€0,00

Advanced Invisible Infrared Extender

€0,00

Audio / Video transmetues wireless

€0,00

Audio shperndares me 6 kanale

€0,00

Audio/Video digjital transmetues

€148,00

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit

€93,00

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit plus INFRA RED

€116,00

Bartes i sinjalit te teledirigjusit Infra te kuq

€57,00

Bartes I sinjalit te teledirigjusit Infra te kuq

€0,00

Bartes i sinjalit te teledirigjusit Infra te kuq

€57,00

Bartes Wireless(pa tel) i sinjalit infrakuq (Teledirigjuesit)

€38,00

Bluetooth AUX pranus i muzikes

€37,80

Composite Audio/Video extender over CAT5 + IR Return signal

€0,00

Google Chromecast 2

€57,00

Gyp spirale 15 deri ne 100mm

€1,50

Gyp spirale 4 deri ne 50mm

€1,00

Gyp spirale 9 deri 65 mm

€1,20

HD satelit resiver per programe satelitore

€57,00

Infrared Remote Control Extender White

€0,00

Invertor i paster rryme 300W/12V

€178,00

Invertor rryme + USB, prej 12V në 230 V 300W

€50,00

Invertor special me rryme te pastert 600W per pompa te nxemjes, / Me Garancion

€253,00
This limited offer ends in:
-20%

Invertor special me rryme te pastert 1000W per pompa te nxemjes, / Me Garancion

€384,00 €478,00

Invisible High-end Blaster Infrared Extender

€0,00

Kabell kanall i bukur i bardhe 100cm per mshefjen e kabllave

€0,00

Kabell kanall i bukur i bardhe 50cm per fshehjen e kabllave

€14,50

Kabell kanall i bukur i zi 100cm per fshehjen e kabllave.

€20,50

Kabell kanall i bukur i zi 50cm per fshehjen e kabllave

€17,70

Kabell kanall i bukur metalike 100cm per fshehjen e kabllave

€20,50

Kabell kanall i bukur metalike 50cm per fshehjen e kabllave

€17,90

Kabell kanall metalik 110cm

€17,70

Kabell kanall special / e zezë 110cm

€0,00

Kabell vazhdues rryme 3m me kontrollim teknik

€0,00

Kabell vazhdues rryme 5m me kontrollim teknik

€8,20
This limited offer ends in:
-27%

Kabell vazhdues rryme 5m, me kontrollim teknik

€7,00 €9,60

Komandim i 6 paisjeve me dyer te mbyllura.

€90,00

Konektor per SAT kartel ne SAMSUNG TV

€18,00

Konvertor rryme 110 - 220V 100W

€0,00

Konvertor rryme prej 230V ne 110V / 300W

€51,00

Konvertues tensioni 24 ne 12V/10A

€0,00

Konvertues tensioni 24V DC ne 230V AC

€45,00

Kthese per kabell kanall 90° - e zeze

€5,80

Kthese per kabell kanall 90° - metalik

€5,80
This limited offer ends in:
-36%

Mbushes adapter me 2 x USB 2000mA

€9,00 €14,00

Nderpreresa/ Priza Wireless ( pa tel ) me teledirigjues

€24,40

Nderpreresa/ Priza Wireless me teledirigjues - 3600Watt

€30,00

Resiver DVB-S2 me USB-Konektim, FTA, SCHWARZ

€0,00

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me 3 mbrotje

€25,00
This limited offer ends in:
-14%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€18,00 €21,00

Shperndares rryme 3 dalje

€4,50

Shperndares rryme 3 dalje, Max. 3500W / 16A / 50Hz

€4,50

Shperndares rryme me 10 dalje

€16,50

Shperndares rryme me 3 dhe nderpreres

€3,90

Shperndares rryme me 5 dalje 3M deri ne 3500W

€11,80
This limited offer ends in:
-23%

Shperndares rryme me 5 dalje 5M deri ne 3500W

€10,00 €13,00

Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A

€10,00

Shperndares rryme me 5 dalje, kablli 1,5m

€7,80

Shperndares rryme me 6 dalje

€9,40

Shperndares rryme me 7 dalje 1.5M

€0,00

Shperndares rryme me mbrojtje

€0,00
This limited offer ends in:
-12%

Shtek i rrymes intelegjent me Infra RED

€21,00 €23,80

Shtek i rrymes intelegjent, WLAN me Iphone/Android

€0,00

Single Room Wireless Full HD + 3D A/V Sender

€0,00

Smart komandim i 8 paisjeve me dyer te mbyllura

€0,00

Syze 3D per TV SONY

€10,00

Te gjitha ne nje vend! Audio/Video shperndares me 6 hyrje/3 dalje

€94,00

Teledirigjues universal MICRO-USB PROG. 4-IN-1

€18,00

Teledirigjues Vestel dhe Sharp Smart TV

€17,00

Transmetues wireless(pa tel) i sinjalit KOAX 5,8GHZ

€116,00

Wireless Full HD + 3D Audio/Video Sender

€0,00
Shfaq 1 nga 82 nga 82 (1 Faqe)