Shperndares Rryme

Shperndares Rryme

Adaptor rryme deri 3500W me kontrollim teknik

€2,40
-21%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€22,00 €28,00

Adapter rryme me nderprers deri 3600W/16A

€2,80
-32%

Adapter te ndryshem rryme per vende te botes

€8,90 €13,00

Adaptor rryme me mbrojtje nga rrufeja

€6,40

Kabell vazhdues rryme 3m me kontrollim teknik

€0,00

Kabell vazhdues rryme 5m me kontrollim teknik

€8,20

Kabell vazhdues rryme 5m, me kontrollim teknik

€9,60

Nderpreresa/ Priza Wireless ( pa tel ) me teledirigjues

€26,40

Nderpreresa/ Priza Wireless me teledirigjues - 3600Watt

€32,00
-13%

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me mbrotje

€20,00 €23,00

Shperndares rryme 3 dalje, Max. 3500W / 16A / 50Hz

€4,50

Shperndares rryme me 10 dalje

€18,50

Shperndares rryme me 3 dhe nderpreres

€3,90
-13%

Shperndares rryme me 5 dalje 3M deri ne 3500W

€13,00 €15,00
-18%

Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A

€9,90 €12,00

Shperndares rryme me 6 dalje

€9,40

Shperndares rryme me 7 dalje 1.5M

€0,00

Shperndares rryme me mbrojtje

€0,00
-19%

Shtek i rrymes intelegjent me Infra RED

€20,80 €25,80

Shtek i rrymes intelegjent, WLAN me Iphone/Android

€0,00

Shtek I rrymes qe mate harxhimet dhe tensionin

€29,00
Shfaq 1 nga 22 nga 22 (1 Faqe)