Kanale dhe Gypa per Kablla

Kanale dhe Gypa per Kablla

Gyp spirale 15 deri ne 100mm

€1,50

Gyp spirale 4 deri ne 50mm

€1,00

Gyp spirale 9 deri 65 mm

€1,20

Kabell kanall i bukur i bardhe 100cm per mshefjen e kabllave

€0,00
-15%

Kabell kanall i bukur i bardhe 50cm per fshehjen e kabllave

€14,00 €16,50
-11%

Kabell kanall i bukur i zi 100cm per fshehjen e kabllave.

€20,00 €22,50
-14%

Kabell kanall i bukur i zi 50cm per fshehjen e kabllave

€17,00 €19,70
-34%

Kabell kanall i bukur metalike 100cm per fshehjen e kabllave

€14,80 €22,50
-30%

Kabell kanall i bukur metalike 50cm per fshehjen e kabllave

€14,00 €19,90

Kthese per kabell kanall 90° - e zeze

€5,80
-57%

Kthese per kabell kanall 90° - metalik

€2,50 €5,80
Shfaq 1 nga 11 nga 11 (1 Faqe)