Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -7%

Mbajtes i holle per LCD televizion prej 14 - 40 inch 20kg.

€14,00 €15,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes i holle per LCD televizion prej 14 - 40 inch 20kg. Ky mbajtes mund te montohet poashtu tek televizorat 40inch te firmes Samsung si dhe te prodhue..

This limited offer ends in:
SALE -18%

Mbajtes levizes prej 37 - 70" - 60 kg i zi

€56,00 €68,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !!Mbajtes levizes prej 37 - 70" - 60 kg i ziKy mbajtes eshte shume stabil dhe dedikohet per televiziona LCD/Pllazma/LED te medhenje prej 37 deri ne 70 inch (94-178cm) d..

This limited offer ends in:
SALE -17%

Mbajtes motorik per LCD/Plazma Samsung 32 deri 55 inch

€100,00 €120,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Origjinal Samsung mbajtes automatik me motor nga firma Samsung qe punon me disa lloje te Samsung LCD / Pllazma aparate prej 32 deri 55 inch. Ai e levize telev..

This limited offer ends in:
SALE -26%

Mbajtes per Audio/Video deri 10KG

€26,00 €35,00

Ky mbajtes mundeson vendosjen e 2 aparateve si Receiver, DVD ose ngjashem. Poashtu posedon hapsiren per mshefjen e kabllave. Montohet lehte. Flexible and unique universal mounting shelf for audio a..

This limited offer ends in:
SALE -12%

Mbajtes per Audio/Video deri 25KG

€17,60 €20,00

Ky mbajtes mundson vendosjen e resiverit,perforcusit,DVD,Video etj.Montohet lehte dhe mund te fshihen kabllat. Flexible and unique universal mounting shelf for audio and video equipment. The sh..

This limited offer ends in:
SALE -18%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 81,28 cm (32") ose MAX. 30 KG

€21,00 €25,50

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes universal per LCD dhe Monitor 81,28 cm (32") ose MAX. 30 KG  Universal wall bracket for flat screen TV’s. Suitable for screens of 10 – 32” or ..

This limited offer ends in:
SALE -19%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32") MAX. 30 KG

€25,00 €31,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32")  MAX. 30 KG, ky mbajtes vendoset ne muri, ka mundesi qe te levizet ne ate pozite qe deshironi te shikoni TV-ne. Universal wall bracket for flat scre..

This limited offer ends in:
SALE -26%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32") MAX. 30KG

€23,00 €31,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32")  MAX. 30 KG, me kete mbajtes TV-ne mund te levizni ne cilen ane ju pershtatet juve. Universal wall bracket for..

This limited offer ends in:
SALE -28%

Mbajtes per LCD dhe Monitor deri ne 42'' MAX. 30 KG

€24,40 €34,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Ky mbajtes vendoset ne plafon dhe i ka shinat qe ka mundesin me e ngrit ose me e ul TV-ne, varesisht sa deshiron me e ul poshte. Ka mundesin me leviz TV, esht..

This limited offer ends in:
SALE -17%

Mbajtes per LED TV deri 42" max. 50 kg

€16,70 €20,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Ky mbajtes i holle vetem 14mm e bene televizionin te duket si nje fotografi. Kabllat e pershtshem i kemi poa..

This limited offer ends in:
SALE -31%

Mbajtes per LED TV deri 60'' - 50kg, vetem 14mm larg muri

€15,80 €23,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Ky mbajtes i holle vetem 14mm e bene televizionin te duket si nje fotografi. Kabllat e pershtshem i kemi poashtu ne program. Sipas nevojes, mund te bejme mont..

This limited offer ends in:
SALE -36%

Mbajtes per LED TV deri 70'' - 50kg

€18,00 €28,00

Mbajtes per LED TV deri 70'' - 50kg Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 14mm larg muri dhe e bene televizionin te duket si nje fotografi. Kabllat HD, Skart, VGA, RCA te persh..

This limited offer ends in:
SALE -12%

Mbajtes per TV deri ne 55 inch max 50KG

€20,00 €22,80

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes statik kualitativ per TV LCD, LED dhe Pllazma ..

This limited offer ends in:
SALE -13%

Mbajtes per TV deri ne 80 inch max 65KG

€25,00 €28,80

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !!   Mbajtes statik kualitativ prej 55-80 / 139-203CM, MAX. 65KG  Ky mbajtes eshte i dedikuar poashtu per televizora te kthym CURVET Samsung,..

This limited offer ends in:
SALE -13%

Mbajtes per TV LCD 32-40'' max. 35kg

€16,50 €19,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per TV LCD 32-40'' max. 35kg Mbajtes statik per lloje te ndryshem te televizorave LCD/LED me madhesi 42inch   Technical data S..

This limited offer ends in:
SALE -31%

Mbajtes per TV LED deri ne 42'' max.55 kg

€14,90 €21,50

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per TV LED deri ne 42'' max.55 kg Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 8mm larg muri dhe e bene televizionin te duket si nje foto..

This limited offer ends in:
SALE -32%

Mbajtes per TV LED deri ne 63''-65kg

€17,00 €25,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 8mm larg muri dhe e bene televizionin te duket si nje fotografi. Kabllat HD, Skart, VGA, RCA te pershts..

This limited offer ends in:
SALE -27%

Mbajtes per TV LED dhe LCD deri 35kg

€11,00 €15,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Ky mbajtes per TV dedikohet per televizora LED deri ne 50 inch dhe LCD/Pllazma deri ne 42 inch. Distanca deri ne muri 23mm. Lexoni ne gjuhen angleze me pos..

This limited offer ends in:
SALE -35%

Mbajtes per TV LED prej 32'' deri ne 55'' max.45 kg

€13,40 €20,50

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per TV LED prej 32'' deri ne 55'' max.45 kg Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 8mm larg muri dhe e bene televizionin te duket s..

This limited offer ends in:
SALE -14%

Mbajtes per TV me motor deri ne 60''

€285,00 €330,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Professional remote controlled and motorized wall mount bracket. Made of high quality steel. This bracket can be used for flat screen displays up to 60" (50kg..

This limited offer ends in:
SALE -14%

TV mbajtes tavani deri ne 65inch

€62,00 €72,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! TV mbajtes tavani deri ne 65inch Ky mbajtes special tavani mundeson montimin e televizorave LCD,LED dhe Pllazma prej 40 deri ne 65inch (107-165cm) pesh maksima..

Mbajtsa

Mbajtsa

2 Cope - Mbajtes per autoparlant deri ne 15kg

€18,70

FLAT-TV ROLLTISCHAUFSATZ FÜR FLACHBILDTRANSPORTE

€0,00

Kembe univerzale per TV 37 deri 70inch

€35,00
This limited offer ends in:
-7%

Mbajtes i holle per LCD televizion prej 14 - 40 inch 20kg.

€14,00 €15,00

Mbajtes i zi per LCD dhe Monitor prej 14 deri ne 32inch.

€0,00

Mbajtes kualitativ deri ne 35kg deri ne 55inch

€22,00

Mbajtes levizes per LCD deri 23inch/15kg

€0,00

Mbajtes levizes per LCD deri 25kg

€0,00

Mbajtes levizes per LCD TV 10'' - 23'' 15kg

€0,00

Mbajtes levizes per LCD TV deri ne 15kg

€0,00

Mbajtes levizes per TV 37-63" deri ne 75kg

€0,00

Mbajtes Levizes Per TV deri ne 85''

€105,00
This limited offer ends in:
-18%

Mbajtes levizes prej 37 - 70" - 60 kg i zi

€56,00 €68,00

Mbajtes levizes special deri ne 45kg

€74,00

Mbajtes motorik me teledirigjues per LED dhe LCD TV prej 32-60" (81-152CM)

€0,00
This limited offer ends in:
-17%

Mbajtes motorik per LCD/Plazma Samsung 32 deri 55 inch

€100,00 €120,00

Mbajtes motorrik me teledirigjues prej 32-55" (81-140CM)

€0,00

Mbajtes motorrik per TV prej 23“ - 55“

€0,00
This limited offer ends in:
-26%

Mbajtes per Audio/Video deri 10KG

€26,00 €35,00
This limited offer ends in:
-12%

Mbajtes per Audio/Video deri 25KG

€17,60 €20,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor 25,4 CM - 58,4 CM (10"-23") MAX. 30 KG

€17,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor 81,28 cm ( 32") ose MAX. 20 KG

€0,00
This limited offer ends in:
-18%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 81,28 cm (32") ose MAX. 30 KG

€21,00 €25,50
This limited offer ends in:
-19%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32") MAX. 30 KG

€25,00 €31,00
This limited offer ends in:
-26%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 82 CM (32") MAX. 30KG

€23,00 €31,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor deri 23"/15kg

€0,00
This limited offer ends in:
-28%

Mbajtes per LCD dhe Monitor deri ne 42'' MAX. 30 KG

€24,40 €34,00

Mbajtes per LCD/LED TV 55-80inch

€38,00

Mbajtes per LCD/Plazma 30 deri ne 47 inch / 35kg

€0,00
This limited offer ends in:
-17%

Mbajtes per LED TV deri 42" max. 50 kg

€16,70 €20,00
This limited offer ends in:
-31%

Mbajtes per LED TV deri 60'' - 50kg, vetem 14mm larg muri

€15,80 €23,00
This limited offer ends in:
-36%

Mbajtes per LED TV deri 70'' - 50kg

€18,00 €28,00

Mbajtes per Projektor me distanc 150mm nga tavani

€26,00

Mbajtes per Projektor me distanc 170mm nga tavani

€30,80

Mbajtes per Projektor me distanc 300mm nga tavani.

€28,00

Mbajtes per Projektor me distanc 314-500mm nga tavani

€40,00

Mbajtes per Projektor me distanc 550 - 1000mm nga tavani

€54,00

Mbajtes per projektor, deri ne 10kg

€0,00

Mbajtes per TV 25 - 58 cm (10-23") - 8 kg

€24,40

Mbajtes per TV 32 - 65'' MAX 50KG

€62,00
This limited offer ends in:
-12%

Mbajtes per TV deri ne 55 inch max 50KG

€20,00 €22,80
This limited offer ends in:
-13%

Mbajtes per TV deri ne 80 inch max 65KG

€25,00 €28,80
This limited offer ends in:
-13%

Mbajtes per TV LCD 32-40'' max. 35kg

€16,50 €19,00
This limited offer ends in:
-31%

Mbajtes per TV LED deri ne 42'' max.55 kg

€14,90 €21,50
This limited offer ends in:
-32%

Mbajtes per TV LED deri ne 63''-65kg

€17,00 €25,00
This limited offer ends in:
-27%

Mbajtes per TV LED dhe LCD deri 35kg

€11,00 €15,00
This limited offer ends in:
-35%

Mbajtes per TV LED prej 32'' deri ne 55'' max.45 kg

€13,40 €20,50
This limited offer ends in:
-14%

Mbajtes per TV me motor deri ne 60''

€285,00 €330,00

Mbajtes VIVANCO per TV levizes 40-55 inch

€58,00
This limited offer ends in:
-14%

TV mbajtes tavani deri ne 65inch

€62,00 €72,00

 Mbajtes per LCD dhe Monitor 25,40 CM - 81,28 CM (10"-32") MAX. 30KG

€19,60
Shfaq 1 nga 51 nga 51 (1 Faqe)