Resiver per SAT dhe DVBT

Resiver per SAT dhe DVBT

HD satelit resiver per programe satelitore

€59,00

Konektor per SAT kartel ne SAMSUNG TV

€20,00

Resiver DVB-S2 me USB-Konektim, FTA, SCHWARZ

€0,00
Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Faqe)