Prisni pak sekonda deri sa te hapet PDF.
Vonesa e hapjes nvaret nga shpejtesia e internetit tuaj, keni durim !

Per te ditur se cfare llampe keni, na duhet modeli dhe tipi i projektorit, si dhe modeli i llampes.

Drita per Projektor

Llamp origjinale per projektor Acer dhe Toshiba

€0,00

Llamp per projektor 200w OSRAM

€68,00
-7%

Llamp per projektor 230W

€86,00 €92,00

Llampe per projektor 190W

€108,00

Llampe per projektor 240W

€82,00

Llampe per projektor 240W

€118,00
-22%

Llampe per Sony projektor

€159,25 €203,60
Shfaq 1 nga 7 nga 7 (1 Faqe)