Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -33%

Bimetal (termostat) per frigorifer Samsung 125/250V

€10,00 €14,90

Bimetal (termostat) per frigorifer Samsung 125/250V   ..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Gas R600 - ISOBUTAN

€7,90 €11,80

Gas R600 - ISOBUTAN ISOBUTAN INHALT: 420 G   ..

Teknike e bardh dhe banim

Teknike e bardh dhe banim

Pastrues ekrani per LCD Monitor, Foto dhe Kamera etj.

€9,65
This limited offer ends in:
-33%

Bimetal (termostat) per frigorifer Samsung 125/250V

€10,00 €14,90

Dana shtrenguese per gypa

€218,40

Doreza qe sillen per shporet - BOSCH/SIEMENS

€28,25

Filter ajri per frigorifer Whirpool

€12,00

Filter i ujit per frigorifer

€47,00

Filter thares L14002319

€10,80

Filter uji per LG frigorifer

€0,00

Filter uji per LG frigorifer 5231JA2010B

€32,80

Filter uji per LG frigorifer ADQ32617703

€38,00

Filter uji per LG frigorifer dhe prodhus te tjere

€0,00

Filter uji per maqine te kafes BOSCH/SIEMENS

€14,00

Filter uji per Samsung frigorifer DA29-00020B

€44,00

Filter uji per Samsung frigorifer dhe prodhus te tjere

€0,00

Filterthares 5 me 5mm

€5,50
This limited offer ends in:
-33%

Gas R600 - ISOBUTAN

€7,90 €11,80

Gyp filteri per frigorifer

€11,88

Gypmbushes 120mm i gjate dhe 6mm diameter

€3,80

Kapak plastike per aparat kuzhine

€0,00

Kembe jo rreshqitese e cila ngjitet ne tharse te teshave -

€8,00

Kuti kondenzuese per tharse te teshave

€13,80

Lidhese gypash per klime 2.0mm ne 2.0mm

€5,20

Lidhese gypash per klime 3.0mm ne 3.0mm

€4,00

Lidhese gypash per klime 5.0 ne 2.0mm

€5,60

Lidhese gypash per klime 5.0 ne 4.0mm

€4,60

Lidhese gypash per klime 6.0 ne 4.0mm

€4,60

Lidhese gypash per klime 6.0 ne 5.0mm

€4,60

Lidhese gypash per klime 6.0mm ne 6.0mm

€4,20

Lidhese gypash per klime 7.0 ne 5.0mm

€4,80

Lidhese gypash per klime 8.0 ne 5.0mm

€4,70

Lidhese gypash per klime 8.0mm ne 8.0mm

€4,60

Lidhese gypash per klime 8.5 ne 6.0mm

€4,40

Lidhse alumini 8 ne 8mm

€4,00

Lidhse reduktues alumin 7 ne 6mm

€4,90

Lidhse reduktues alumini 8 ne 7mm

€3,90

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.6mm

€5,40

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.8mm

€5,50

Lidhse reduktues mesingu 5.0mm ne 5.0mm

€4,60

Lidhse reduktues mesingu 7 ne 4mm

€4,50

Lidhse reduktues mesingu 7 ne 6mm

€4,80

Lidhse reduktues mesingu 7.5 ne 6mm

€5,70

Lidhse reduktues mesingu 8 ne 6mm

€4,20

Lidhse reduktues mesingu 9.53 ne 6mm

€4,20

Mbyllese Lokring 6.0mm 6VSMS00

€3,60

Modul per lavatriqe SAMSUNG

€0,00

Nderpreres dere per frigorifer Beko

€2,60

Nxhites special per gypa

€9,20

Pastrus për pastrim efektiv të jashtëm dhe të brendshëm të frigoriferit

€7,60

Reduktues Lokring alumini 8 ne 7.5mm

€4,50

Reduktues Lokring mesingu 6 ne 2mm

€5,10

Reduktues Lokring mesningu 3 ne 2mm

€5,10

Rele 12V/ 10A-250V

€2,90

Rele 5V/1A/125V

€1,90

Rele Finder 24V/250V/ 12A

€2,90

Rele Finder, 6V / 250V/ 10A

€2,90

Rele per elektronik 12VDC 8A-250VAC Finder

€3,70

Senzor per frigorifer SAMSUNG DA32-10105Q

€6,30

Tableta pastruse per maqin te kafes KRUPS

€0,00

Termometer digjital me timer

€24,00

Termometer digjital per frigorifer

€0,00

These fshise

€6,00

Timer i frigoriferit M2LA49Z,220V

€18,00

Vegel (mjet) per pastrimin e pllakave te rrafshta te shporetit

€4,80
Shfaq 1 nga 63 nga 63 (1 Faqe)