Artikuj per pastrim

Artikuj per pastrim

Filtrues (deo) ajri per fshise elektrike

€4,00

IWC400 INOX & WINDOWS CLEANER AEROSOL 400 ML

€0,00

Lecke magjike profesionale per pastrim

€5,00

Pastrues per maqine te kafes. Pastron gelqeren ne aparat

€5,00

Pastrues per rostfrei (INOX).

€4,60

Pastrus special per display LCD / Pllazma / Monitor dhe llaptop

€6,00

Thika rezerve per pastrimin e pllakave te rrafshta te shporetit

€4,80

Vegel (mjet) per pastrimin e pllakave te rrafshta te shporetit

€4,80
Shfaq 1 nga 8 nga 8 (1 Faqe)