Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m, qe mund te lidhet me autoparlanta te PC-se dhe te tjere,ose paisje te tjera qe kan dalje RCA ose qinq. Quality ADAPTER IPHONE/IPOD/IPAD me 2 X chin..

This limited offer ends in:
SALE -57%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize

€2,40 €5,60

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize  ADAPTOR, HDMI A MALE / HDMI-A CLUTCH, 90 ° ANGLE OUTSIDE Type: Adapter Side 1: HDMI type A connector Side 2: HDMI-A-Clutch Length: 0.00 m..

This limited offer ends in:
SALE -39%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize, 270°

€3,40 €5,60

  ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize, 270° Type: Adapter Side 1: HDMI type A connector Side 2: HDMI-A-Clutch Length: 0.00 m   ..

This limited offer ends in:
SALE -33%

Adaptor HDMI per Full HD 1.3 1.3C mini per fotaparate dhe kamera

€4,80 €7,20

Adaptor HDMI per Full HD 1.3  1.3C mini per fotaparate dhe kamera Type: Adapter Side 1: Mini-HDMI-C connector Side 2: HDMI-A-Clutch Length: 0.00 m Color: black   ..

This limited offer ends in:
SALE -37%

F /F Kabell i shpejte 3.5m

€1,70 €2,70

   F /F Kabell i shpejte 3.5m   ..

This limited offer ends in:
SALE -57%

HDMI adapter Spin/Spin

€2,80 €6,50

  HDMI adapter Spin/Spin , mundson vazhdimin e kabllit. Type: Adapter Side 1: HDMI-A-Clutch Side 2: HDMI-A-Clutch Length: 0.00 m Color: black      ..

This limited offer ends in:
SALE -23%

HQ Kabell antene HQ me filtera 5m per TV 100Hz

€3,40 €4,40

HQ Kabell antene HQ me filtera 5m per TV 100Hz Type: Round cable with ferrite core Side 1: Coax Plug Side 2: Coaxial Socket Length: 5 m Color: black Shield: DoubleBraid: 64 x 0..

This limited offer ends in:
SALE -29%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€13,95 €19,70

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II. Kjo HDMI kabëll lidhë Galaxy S III I9300 / Galaxy Note N7100 II me FULL HD Televizorat dhe pajisje të tjera të tilla si HTDV Projekto..

This limited offer ends in:
SALE -38%

Kabell antene 1,5M F- Spine, koax spin

€1,80 €2,90

  Type: Round cable Side 1: Coax Plug Side 2: F connector Length: 1.5 m Color: white   Packaging: Bulk    Shielding: double   ..

This limited offer ends in:
SALE -31%

Kabell antene 1.5m I kthym

€1,10 €1,60

  Kjo kabell antene dedikohet per lidhje kabllovike, per programe toksore analoge, digjitale DVBT e te tjera. Permes kokave te kthyer mundeson vendosjen ne TV te montuar ne muri pa u pengu. ..

This limited offer ends in:
SALE -24%

Kabell antene 2m 100HZ me filtera

€1,90 €2,50

  Kjo kabell antene speciale dedikohet per lidhje kabllovike, per programe toksore analoge, digjitale DVBT e te tjera. Permes filterave special eshte rezistent ndaj interferencave te ndrys..

This limited offer ends in:
SALE -32%

Kabell F/F i shpejte Prize 1,5m pa pas nevoje me sjell (pa gvinta)

€1,70 €2,50

  Kabell F/F i shpejte Prize 1,5m pa pas nevoje me sjell (pa gvinta)   ..

This limited offer ends in:
SALE -19%

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa , Ipko, Dream Box e tjera

€4,45 €5,50

   Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa , Ipko, Dream Box e tjera   ..

This limited offer ends in:
SALE -21%

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€1,90 €2,40

   Kabell F/F Prize 5m per SAT  Kujtesa,  Ipko e tjera     ..

Kabell & Adaptor

Kabell & Adaptor

3.5mm adapter per audio 1 hyrje / 2 dalje

€1,80

4X0.08mm2 NF-KABEL (baker/alumin), 100m

€37,00

A/V kabell - 3,5mm / 1,5m me lidhe kameren me TV

€3,00

Adaper per furnizim te rrymes 6,35MM

€0,40

Adapter - shteker Sony

€0,50

Adapter 3,0MMX1,1MM

€0,40

Adapter 3,5MM

€0,40

Adapter 4,0MMX1,7MM

€0,50

Adapter 5,0MMX2,1MM

€0,40

Adapter 5,5MM

€0,40

Adapter 5,5MM X 1,5MM

€0,70

Adapter 5,5MMX2,8MM

€0,40

Adapter F konektor

€0,60

Adapter F male me koax female

€0,65

Adapter F-Antene koaxial

€0,65

Adapter gume per kabell

€0,45

Adapter HDMI me micro USB per Galaxy S4

€0,00
This limited offer ends in:
-29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20

Adapter kualitet per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€7,00

Adapter origjinal per telefon - SAMSUNG

€0,00

Adapter SAT F spin/RCA prize

€0,70

Adapter SAT-Antene

€0,55
This limited offer ends in:
-57%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize

€2,40 €5,60
This limited offer ends in:
-39%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize, 270°

€3,40 €5,60

Adaptor F-spin/ BNC prize

€0,50
This limited offer ends in:
-33%

Adaptor HDMI per Full HD 1.3 1.3C mini per fotaparate dhe kamera

€4,80 €7,20

Adaptor, F-Shtek me chinch. Prize

€0,50

Cinch konektor i kuq

€2,80

Cinch konektor i zi

€2,80

F - Konektor per tuner

€0,70

F - shteker 7.0mm

€0,35
This limited offer ends in:
-37%

F /F Kabell i shpejte 3.5m

€1,70 €2,70

F spin / F prize adaptor i shpejte

€0,60

F-adaptor i kthym

€0,50

F-Adaptor Prize/ Prize

€0,65

F-Crimp konektor per sat dhe kabllovik

€0,50

F-F adaptor i shpejt

€0,60

F-Koaxial spin adaptor

€0,50

F-konektor RG10-11MM KOAXKABEL

€0,65

F-Prize me gume izoluse 6.4mm

€0,35

F-Prize me gume izoluse 7,0mm

€0,35

F-Prize me gume izoluse 7.0mm

€0,35

F-shteker (prize) 7,5mm

€0,35
This limited offer ends in:
-57%

HDMI adapter Spin/Spin

€2,80 €6,50
This limited offer ends in:
-23%

HQ Kabell antene HQ me filtera 5m per TV 100Hz

€3,40 €4,40

HQ Kabell antene me filtera 1,5m per 100Hz

€2,50
This limited offer ends in:
-29%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€13,95 €19,70
This limited offer ends in:
-38%

Kabell antene 1,5M F- Spine, koax spin

€1,80 €2,90
This limited offer ends in:
-31%

Kabell antene 1.5m I kthym

€1,10 €1,60
This limited offer ends in:
-24%

Kabell antene 2m 100HZ me filtera

€1,90 €2,50

Kabell antene me mbrojtje te katerfishte 120dB/7mm

€37,00
This limited offer ends in:
-32%

Kabell F/F i shpejte Prize 1,5m pa pas nevoje me sjell (pa gvinta)

€1,70 €2,50

Kabell F/F Prize 1,5m i shpejte qe lehte vendoset ne Receiver

€2,00

Kabell F/F Prize 10m me izolim te dyfishte per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€3,60

Kabell F/F Prize 2,5m per SAT Kujtesa, Ipko, Dream Box e tjera

€0,00

Kabell F/F prize 3m kualitativ HQ per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€13,70
This limited offer ends in:
-19%

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa , Ipko, Dream Box e tjera

€4,45 €5,50
This limited offer ends in:
-21%

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€1,90 €2,40

Kabell per antene ose per kamere

€6,60

Kabell per antene ose per kamere

€2,00

Kabell qinq spin / koax spin 1.5m

€1,60

Kabell telefoni 1.5m me konektor

€1,00

Kabell telefoni 2m spirale

€2,00

Kabell telefoni 6/4, 10m, RJ11

€2,80

Kabell telefoni 6/4, 15m, RJ11

€3,40

Kabell telefoni 6/4, 3m , RJ11

€1,40

Kabell telefoni 6/4, 6m, RJ11

€2,00

Kabell USB per Nikon aparat origjinal

€0,00

Koax adaptor - Prize / Prize

€0,50

Koax adaptor - Prizë/Prizë

€0,40

Koax adaptor - Spin / Spin

€0,50

Koaxial kabell special per antene, kamere etj. 100m, 120dB, 7.2mm

€36,00

Kompresion F - konektor kualitativ

€0,75

Kompresion F - konektor kualitative

€0,65

Kompresion F-konektor kualitativ

€0,75

LWL LC-LC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-LC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-LC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-LC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL LC-SC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-SC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-SC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-SC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL LC-ST 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL SC-SC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL SC-SC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL SC-SC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL SC-SC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL SC-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL SC-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL SC-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL ST-ST 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL ST-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL ST-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL ST-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

Mbushes per telefona te ndryshem

€17,00
Shfaq 1 nga 100 nga 117 (2 Faqe)