Kabell & Adaptor

Kabell & Adaptor

-20%

Nikon USB 2.0 kabell 8pin 1.8m me filter

€3,90 €4,90

Per F- shteka izolues goma kunder lagshtis 100copa

€5,00

Prize per kamera dhe tjera 5,5MM X 2,10MM

€0,70
-26%

Samsung USB kabell 8 Pin per fotoaparat

€4,30 €5,80
-25%

Sat - F shtek 6,5mm me gume izoluse te mos te depertoj lagshtia

€0,30 €0,40
-25%

Sat F/ F prize adapter

€0,30 €0,40
-25%

Sat F/ F prize adapter

€0,30 €0,40

Shtek I rrymes qe mate harxhimet dhe tensionin

€29,00
-29%

Shteka F per satelit RG59 6.00mm

€0,50 €0,70
-23%

Shteka F per satelit RG6

€0,50 €0,65

Shteker ne form te bananes e kuqe

€0,25

Shteker ne form te bananes e zeze

€0,25

Spin (kupllung) per tuner 9,5MM

€0,90
-37%

USB 2.0 kabell 5m

€2,40 €3,80
-21%

USB kabell per IPHONE 5 dhe 6 origjinal Philips

€15,80 €20,00
Shfaq 101 nga 115 nga 115 (2 Faqe)