Kabell & Adaptor

Kabell & Adaptor

-48%

Skart adaptor per LED TV LG

€9,90 €19,00

Skart adaptor per Panasonic TV LED

€0,00
-28%

Skart kabell 2,0m i drejte qe nuk rreshqet dhe nuk del nga aparati

€3,70 €5,15
-42%

Skart kabell 2m, kualitet standart 21 PIN

€0,75 €1,30
-22%

Skart kabell 3m me izolim te dyfishte 21 PIN

€2,45 €3,15
-38%

Skart kabell 5,0m i drejte qe nuk rreshqet dhe nuk del nga aparati

€5,70 €9,25
-29%

Skart kabell 5m HQ - kualitativ me izolim te dyfishte

€5,70 €8,00
-33%

Skart kabell adaptor me dy dalje 0.20m

€1,40 €2,10
-37%

Skart kabell HQ 1,5m me izolim te dyfishte

€1,90 €3,00
-33%

Skart kabell i kthym 1,5m

€2,70 €4,00
-29%

Skart kabell i kthym 2,5m

€3,20 €4,50

Spin stereo 6.35MM i metalit

€0,70

Spin STEREO NEUTRIK 6,35mm

€2,30

Spine audio mono 3.5MM

€0,60

Spine audio mono 3.5MM i metalit

€0,70

Spine audio mono 6.35MM i metalit

€0,70

Stereo kabell 3m cinch Philips

€13,70
-49%

Te gjitha paisjet me nje kabell

€9,90 €19,50

USB 2.0 High Speed kabell 1,8m per printer

€2,00
-27%

USB 2.0 High Speed kabell 1.8m

€1,60 €2,20

USB 3.0 Vazhdues 1.8M

€3,70

USB Adapter ne audio AUX dalje 5.1 VIRTUAL 3D SOUNEFFEKT

€7,80

USB adapter per vazhdim te kabllit USB

€1,15
-35%

USB High speed 2.0 kabell 3m

€2,00 €3,10

USB kabell 1.8m A/A verzion 3.0

€5,00

USB kabell 1.8m A/B verzion 3.0

€8,80

USB kabell 1m A/B verzion 3.0

€3,80

USB kabell 1m A/A verzion 3.0

€4,00

USB kabell 1m A/B verzion 3.0

€5,60

USB kabell 2.0 ne USB Type C 3.1 - 1m

€4,80

USB kabell 2.0 vazhdus 1.8m

€1,80

USB kabell 3.0 ne USB Type C 3.1 - 1.2m

€8,00
-33%

USB kabell 3m A/B verzion 3.0

€3,80 €5,70
-35%

USB kabell 3m A/B verzion 3.0

€7,80 €12,00

USB kabell 3m A/B verzion 3.0

€12,80
-24%

USB kabell 5m A/A verzion 3.0

€6,80 €9,00
-28%

USB kabell 5m verzion 3.0

€10,70 €14,80

USB kabell A/A 1,8m H. Quality & High Speed

€2,80
-38%

USB kabell High Speed 2.0 / 1,8m

€1,00 €1,60

USB kabell me mini USB per fotoaparate

€3,40

USB kabell ne Mini USB 1.2m - E CERTIFIKUAR !

€1,50

USB kabell printeri 3m

€2,45

USB Kabell programues IRC84050 1.8m

€15,00

USB Kabell vazhdues 3m 3.0

€9,50

USB kabell zgjates 3m

€2,80
-38%

USB kompleti me adaptor dhe LED drite

€6,00 €9,70

USB TO RJ45 DONGLE

€0,00

USB Vazhdues aktiv 5m

€14,90

USB2.0 NETZWERKADAPTER 10/100MBIT

€0,00
-18%

VGA Kabell 15m

€18,00 €22,00

VGA Kabell 15pin 10m me filtera

€16,50

VGA Kabell 15pin 15m Me Filtera

€25,60

VGA Kabell 15pin 20m Me Filtera

€30,70

VGA Kabell 15pin 30m Me Filtera

€38,00
-13%

VGA Kabell 15Pin 5m - E CERTIFIKUAR !

€6,60 €7,60

VGA Kabell 15Pin 5m me filtera

€9,00
-30%

VGA kabell special i kthyer per PC, TV e tjera 3m

€6,00 €8,60
-29%

VGA kabell special i kthym per PC, TV e tjera 10m

€17,00 €24,00
-27%

Video kabëll 10m per bartjen e sinjalit të fotografise.

€3,30 €4,50
-33%

Video kabell kualitative 3m 75ohm

€9,60 €14,30
-31%

Video kabell kualitative 5m 75ohm

€10,50 €15,30

Video kabell kualitative1.5m 75ohm

€9,80

Video kabell per bartjen e sinjalit te fotografise, 2.5m

€1,70

Video kabell RG59 75Ohm HD - SDI

€1,45
-16%

Video/Audio Kabëll 10m (Cinch plug video)

€7,40 €8,80

XLR KABELL kualitativ vazhdus 10m

€9,10

XLR kabell metalik me 6,35mm, 5m

€5,40
Shfaq 501 nga 567 nga 567 (6 Faqe)