PC / Internet

PC / Internet

2m kabell CAT6 RJ45 S/FTP per internet

€3,50

Adapter 3.5MM JACK NE USB PLUG per APPLE

€3,70

Adapter USB 2.0 ne ethernet (LAN)

€18,80

ADAPTER USB 3.0-A prize/prize

€9,20

Adapter USB 3.1C / MICRO USB 2.0 B

€4,50

Adaptor USB ne PS/2 6PIN

€1,10

Adaptor-vazhdues per internet kabell

€0,80
-12%

Bartes i tensionit dhe internetit me LAN kabell

€27,00 €30,80

Bartes i USB permes UTP CAT5/6 deri ne 60m

€34,00

Cat6 internet konektor per kabell 5.8mm

€1,40

CAT6 patch UTP kabell 0.25m

€1,00

CAT6 patch UTP kabell 20m

€16,80

CAT6 patch UTP kabell 2m

€2,20

CAT6 patch UTP kabell 3m

€2,60
-15%

Fire wire IEEE 1394-ADAPTER 9POL-spin/6POL-prize

€5,50 €6,50

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te gjelbert

€0,00

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te kuqe

€0,00

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te verdhe

€0,00

Gume konektori per shteker interneti ngjyre hiri

€0,06
-52%

IEEE1394 FireWire Lloptop kabell 2x4pol

€2,80 €5,80

Intermet kabell 2m 1:1 lidhjet, izolim i dyfishte kualitativ

€2,40
-8%

Internet kabell 10m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe mshefje

€4,90 €5,30

Internet kabell 15m dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€6,40

Internet kabell 1m CAT5E, RJ45, F/UTP

€1,60
-19%

Internet kabell 1m CAT6

€2,10 €2,60

Internet kabell 2m me izolim te dyfishte

€2,30
-6%

Internet kabell 3m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€2,40 €2,55
-19%

Internet kabell 6m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€3,40 €4,20
-27%

Internet kabell CAT5 20m izolim i dyfishte

€7,00 €9,65
-17%

Internet kabell CAT6 - Super kualitet me izolime te vecanta

€0,60 €0,72
-13%

Internet kabell CAT7 100m - Super kualitet me izolime te veqanta

€87,00 €100,00

ISDN 2X8(8)UP MODULAR-ANSCHLUSSDOSE

€0,00

Kabell CAT6 profesional 15m

€7,50
-50%

Kabell CAT6 profesional 30m

€9,00 €18,00
-36%

Kabell CAT6 profesional 3m

€1,80 €2,80

Kabell CAT6 profesional 7.5m

€4,60
-52%

Kabell Fire-Wire 3m

€3,00 €6,20

Kabell Firewire 9 PIN STECKER - 4 PIN STECKER 1 M

€7,40
-39%

Kabell FireWire 9 PIN 800 spin ne 6PIN 400 spin 2 M

€7,90 €13,00
-39%

Kabell FireWire 9 PIN spin 9PIN spin 1 M

€7,90 €13,00
-45%

Kabell FireWire IEEE1394 6POL/4 POL 2,0m, PC/Kamere kabell DV

€3,50 €6,40

Kabell I kthym 1m per internet CAT6, S/FTP, RJ45

€3,40

kabell I kthym 3 m per internet CAT6, S/FTP, RJ45

€5,00

Kabell interneti 3M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF) - E CERTIFIKUAR !

€3,80
-22%

Kabell interneti 5M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF)

€4,70 €6,00

Kabell interneti 7M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF)

€7,70

Kabell Interneti CAT6 S/FTP 10m

€7,00

Kabell Interneti CAT6 S/FTP 2m

€2,50
-32%

Kabell kualitative per PC, Llaptop dhe ngjajshem 2x6pin, 5m

€9,90 €14,50
-16%

Kabell mini Displayport ne VGA 2m

€16,00 €19,00

Kabell per PC RS232 5m

€5,30

Kabell RS232 serial 5m femer/femer

€7,00

Kabell USB / IPOD 30 PIN 1,5Meter

€3,60

Kabell USB / USB 3.1C 1.2m

€15,00

Kabell USB 1,8m B/B

€2,00
-17%

Kabell USB 2.0 vazhdues - 10M Aktiv

€19,00 €23,00
-11%

Kabell USB 2.0 vazhdues - 15M Aktiv - E CERTIFIKUAR !

€24,00 €27,00
-10%

Kabell USB 2.0 vazhdues - 20M Aktiv - E CERTIFIKUAR !

€27,00 €30,00

Kabell USB 3.1 ne USB 2.0 - 1m

€4,80

Kabell USB A / USB Mini 2m

€1,80

Kabell USB ne RS232 1m

€6,90

Kabell VGA per PC / Monitor 15PIN / 15PIN, 1,8M me izolim te dyfishte

€4,30

Konektor interneti CAT6 - RJ45

€1,40

Konektor interneti RJ45

€0,34

Konektor RJ45 (8/8)

€0,08

Konvertues - Adapter per telefon mobil

€3,40

LAN Kabell 30m CAT6, RJ45

€20,00

LAN Kabell 15m CAT6 RJ45 S/FTP

€14,00

MINI GBIC/SFP MODUL, 1000BASE-SX MMF

€0,00
-20%

Monitor / PC kabel 10m me filter

€16,00 €20,00

Monitor / PC kabell 15m

€22,00
-52%

PC Kabell 15 / 15 me filtera me izolim te dyfishte dhe filtera 5m

€8,40 €17,40
-31%

PC Kabell VGA / VGA 3m (MONITOR CABLE 3.0 M 2x15 HDD ST. 1:1 interconnected)

€3,80 €5,50
-27%

Prize interneti CAT6, 2XRJ45

€9,90 €13,50

Risi! 3.0 USB kabell 5m A/B verzion

€7,40

RJ-45 NETZWERKDOSE UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ

€0,00
-15%

RJ45 Konektor special per CAT6

€1,70 €2,00

RJ45 NETZWERKDOSE SET AUF-UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ

€0,00

SE PATCH NETZWERKDOSE CAT5E, 2XRJ45, UP, PW, SETEC

€0,00

SE PATCH NETZWERKDOSE CAT5E, 2XRJ45, UP, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6, 2XRJ45, VK,UP, PW, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, PW, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

USB 2.0 High Speed kabell 1,8m per printer

€2,00
-27%

USB 2.0 High Speed kabell 1.8m

€1,60 €2,20
I Ri

USB 2.0 HUB me 4 porte dhe me adapter 2Amper

€17,00

USB 3.0 Vazhdues 1.8M

€3,70

USB Adapter ne audio AUX dalje 5.1 VIRTUAL 3D SOUNEFFEKT

€7,80

USB adapter per vazhdim te kabllit USB

€1,15
-18%

USB High speed 2.0 kabell 3m

€2,55 €3,10

USB kabell 1.8m A/A verzion 3.0

€5,00

USB kabell 1.8m A/B verzion 3.0

€8,80

USB kabell 1m A/B verzion 3.0

€3,80

USB kabell 1m A/A verzion 3.0

€4,00
Shfaq 1 nga 100 nga 128 (2 Faqe)