Internet

2m kabell CAT6 RJ45 S/FTP per internet

€3,50

Adapter USB 2.0 ne ethernet (LAN)

€18,80

Adaptor-vazhdues per internet kabell

€0,80
-12%

Bartes i tensionit dhe internetit me LAN kabell

€27,00 €30,80

Cat6 internet konektor per kabell 5.8mm

€1,40

CAT6 patch UTP kabell 0.25m

€1,00

CAT6 patch UTP kabell 20m

€16,80

CAT6 patch UTP kabell 2m

€2,20

CAT6 patch UTP kabell 3m

€2,60

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te gjelbert

€0,00

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te kuqe

€0,00

Gume konektori per shteker interneti me ngjyre te verdhe

€0,00

Gume konektori per shteker interneti ngjyre hiri

€0,06

Intermet kabell 2m 1:1 lidhjet, izolim i dyfishte kualitativ

€2,40
-8%

Internet kabell 10m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe mshefje

€4,90 €5,30

Internet kabell 15m dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€6,40

Internet kabell 1m CAT5E, RJ45, F/UTP

€1,60
-19%

Internet kabell 1m CAT6

€2,10 €2,60

Internet kabell 2m me izolim te dyfishte

€2,30
-6%

Internet kabell 3m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€2,40 €2,55
-19%

Internet kabell 6m i shtypun dhe i pershtatshem per shtrirje dhe fshehje

€3,40 €4,20
-27%

Internet kabell CAT5 20m izolim i dyfishte

€7,00 €9,65
-17%

Internet kabell CAT6 - Super kualitet me izolime te vecanta

€0,60 €0,72
-13%

Internet kabell CAT7 100m - Super kualitet me izolime te veqanta

€87,00 €100,00

ISDN 2X8(8)UP MODULAR-ANSCHLUSSDOSE

€0,00

Kabell CAT6 profesional 15m

€7,50
-50%

Kabell CAT6 profesional 30m

€9,00 €18,00
-36%

Kabell CAT6 profesional 3m

€1,80 €2,80

Kabell CAT6 profesional 7.5m

€4,60

Kabell I kthym 1m per internet CAT6, S/FTP, RJ45

€3,40

kabell I kthym 3 m per internet CAT6, S/FTP, RJ45

€5,00

Kabell interneti 3M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF) - E CERTIFIKUAR !

€3,80
-22%

Kabell interneti 5M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF)

€4,70 €6,00

Kabell interneti 7M CAT6, RJ45, S/FTP (PIMF)

€7,70
I Ri

Kabell Interneti CAT6 S/FTP 10m

€7,00
I Ri

Kabell Interneti CAT6 S/FTP 2m

€2,50

Kabell interneti CAT7 ngjyre portokalli 1M

€2,30

Kabell interneti CAT7 ngjyre portokalli, 0,5M

€1,90

Konektor interneti CAT6 - RJ45

€1,40

Konektor interneti RJ45

€0,34

Konektor RJ45 (8/8)

€0,08

LAN Kabell 30m CAT6, RJ45

€20,00

LAN Kabell 15m CAT6 RJ45 S/FTP

€14,00

MINI GBIC/SFP MODUL, 1000BASE-SX MMF

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 0,5M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 10M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 15M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 1M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 20M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 3M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 5M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), GRAU, 7,5M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 10M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 15M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 20M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 2M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 30M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 3M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 5M, LSOH

€0,00

PATCHKABEL CAT7, RJ45, S/FTP (PIMF), ORANGE, 7,5M, LSOH

€0,00
-27%

Prize interneti CAT6, 2XRJ45

€9,90 €13,50

RJ-45 NETZWERKDOSE UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ

€0,00
-15%

RJ45 Konektor special per CAT6

€1,70 €2,00

RJ45 NETZWERKDOSE SET AUF-UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ

€0,00

SE PATCH NETZWERKDOSE CAT5E, 2XRJ45, UP, PW, SETEC

€0,00

SE PATCH NETZWERKDOSE CAT5E, 2XRJ45, UP, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6, 2XRJ45, VK,UP, PW, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6/6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, HZ,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, PW, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, SETEC

€0,00

SESIX NETZWERKDOSE CAT6A, 2XRJ45, VK,UP, DESIGN, W, SETEC

€0,00

USB TO RJ45 DONGLE

€0,00

USB2.0 NETZWERKADAPTER 10/100MBIT

€0,00
Shfaq 1 nga 77 nga 77 (1 Faqe)