Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -23%

Adapter per ne veture me 2 dalje

€4,65 €6,00

Mundeson lidhjen e dy aparateve ne konektorin cigares ne veture. This mulitplier for a 12V DC car socket has 2 separate 12V DC output sockets. It enables connecting two 12V appliances! • Inp..

This limited offer ends in:
SALE -17%

Adapter rryme 12-24V / 2.5A

€30,00 €36,00

Adapter rryme 12-24V / 2.5A Ky adaptor rryme dedikohet per paisje te ndryshme 12V,13V, 14V, 15V, 16V, 17V, 18V, 18,5V, 19V, 19,5V, 20V, 21V, 22V, 23V, 24V deri ne 2.5Amper. ..

Rryme

Rryme

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 3m

€5,70

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 5m

€8,40

4X0.08mm2 NF-KABEL / INFRARED (baker/alumin), 100m

€39,00

Adapter origjinal per paisje te ndryshme 3-12V,1500MA

€25,00
This limited offer ends in:
-23%

Adapter per ne veture me 2 dalje

€4,65 €6,00
This limited offer ends in:
-17%

Adapter rryme 12-24V / 2.5A

€30,00 €36,00

Adapter rryme 3 -12V 1800MA

€19,00

Adapter rryme 3-12V / 1,5A ekonomik

€16,40

Adapter rryme 3-12V / 600mA ekonomik

€12,80

Adapter rryme 3-12V ekonomik

€13,90

Adapter rryme per makin te rrojes Philips

€0,00

Adapter rryme per sistem EU / USA nga firma VIVANCO

€2,90

Adapter rryme per sistem EU / USA nga firma VIVANCO

€2,90

Adapter rryme universal 12V / 3A

€19,20

Adapter rryme universal 5VDC / 3.0A / 15WATT

€16,40

Adapter special per drita LED me 12 muaj garancion!

€20,90

Adapter veture me 2 USB

€7,60

Kabell EU per kasetofon dhe TV 1.5m

€1,70

Kabell kualitativ rryme per shporet 1,5M/5X2,5MM²

€6,30

Kabell rryme 1,5m

€1,20

Kabell rryme 5m

€6,00

Kabell rryme i kthym 1,5m

€2,80

Kabell rryme i kthym 1.5m

€2,80

Kabell rryme me nderpreres 1,5m

€2,90

Kabell rryme per PC dhe TV 1,80m

€2,90

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 1,8m

€3,60

Kabell rryme per TV 1,5m

€1,60

Kabell rryme per TV dhe PC - 2,5m

€3,80

Kabell rryme per TV dhe PC 1,8m

€2,80

Kabell ryme per macine te rrojes 1,8m

€2,00

Kabell zgjates i rrymes 1,8m

€2,30

Laptop kabell rryme 2m

€3,10
Shfaq 1 nga 32 nga 32 (1 Faqe)