PC, Llaptop dhe Monitor

Kabell rryme 1,5m

€1,20

Kabell rryme me nderpreres 1,5m

€2,90
-11%

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 1,8m

€3,20 €3,60

Kabell rryme per TV dhe PC - 2,5m

€3,80

Kabell rryme per TV dhe PC 1,8m

€2,80

Kabell zgjates i rrymes 1,8m

€2,30
-10%

Laptop kabell rryme 2m - E CERTIFIKUAR !

€2,80 €3,10
Shfaq 1 nga 7 nga 7 (1 Faqe)