TV LCD Pllazma

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 3m

€5,70

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 5m

€8,40
-17%

Adapter rryme 12-24V / 2.5A

€30,00 €36,00
-16%

Adapter rryme 3 -12V 1800MA

€16,00 €19,00

Adapter rryme 3-12V / 600mA ekonomik

€12,80

Adapter rryme 3-12V ekonomik

€13,90

Adapter special per drita LED me 12 muaj garancion!

€20,90

Kabell rryme i kthym 1.5m

€2,80
-11%

Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 1,8m

€3,20 €3,60

Kabell rryme per TV dhe PC 1,8m

€2,80
Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Faqe)