Shteka te adaptoreve te rrymes

Shteka te adaptoreve te rrymes

Adaper per furnizim te rrymes 6,35MM

€0,40

Adapter - shteker Sony

€0,50

Adapter 3,0MMX1,1MM

€0,40

Adapter 3,5MM

€0,40

Adapter 4,0MMX1,7MM

€0,50

Adapter 5,0MMX2,1MM

€0,40

Adapter 5,5MM

€0,40

Adapter 5,5MMX2,8MM

€0,40

Prize per kamera dhe tjera 5,5MM X 2,10MM

€0,70

Shtek I rrymes qe mate harxhimet dhe tensionin

€29,00
Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Faqe)