Todays Deals

This limited offer ends in:
SALE -29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m, qe mund te lidhet me autoparlanta te PC-se dhe te tjere,ose paisje te tjera qe kan dalje RCA ose qinq. Quality ADAPTER IPHONE/IPOD/IPAD me 2 X chin..

This limited offer ends in:
SALE -29%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€13,95 €19,70

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II. Kjo HDMI kabëll lidhë Galaxy S III I9300 / Galaxy Note N7100 II me FULL HD Televizorat dhe pajisje të tjera të tilla si HTDV Projekto..

This limited offer ends in:
SALE -22%

VOIP - SKYPE USB Telefon adaptor

€13,20 €17,00

  VOIP - SKYPE USB Telefon adaptor Kjo paisje ju mundëson thirrje telefonike përmes Internetit në gjitha shtetet falas me çmime jashtezakonisht të ulëta, konfigurohet lehtë dhe punon me t..

Telefon

Telefon

Adapter HDMI me micro USB per Galaxy S4

€38,40
This limited offer ends in:
-29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20

Adapter kualitet per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€7,00

Adapter origjinal per telefon - SAMSUNG

€10,00
This limited offer ends in:
-29%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€13,95 €19,70

Kabell telefoni 1.5m me konektor

€1,00

Kabell telefoni 2m spirale

€2,00

Kabell telefoni 6/4, 10m, RJ11

€2,80

Kabell telefoni 6/4, 15m, RJ11

€3,40

Kabell telefoni 6/4, 3m , RJ11

€1,40

Kabell telefoni 6/4, 6m, RJ11

€2,00

Mbushes per telefona te ndryshem

€17,00

MHL 3.0 ADAPTER KABELL HDMI-MICRO USB 5PINA

€0,00

USB kabell per IPHONE 5 dhe 6 origjinal Philips

€18,00
This limited offer ends in:
-22%

VOIP - SKYPE USB Telefon adaptor

€13,20 €17,00

Wireless Charger - Mbushes wireless per telefon nga firma VARTA

€25,00
Shfaq 1 nga 16 nga 16 (1 Faqe)