Video

Video

-23%

High Speed HDMI kabell 3m, me kontakte te flakeruara, me Ethernet dhe me filtera

€18,50 €24,00
-20%

A/V kabell - 3,5mm / 1,5m me lidhe kameren me TV

€2,40 €3,00
-21%

A/V stereo kabell 5m - High Quality

€9,80 €12,40

Adapter Audio/Video per TV LED

€0,00
-31%

Adapter BNC

€0,45 €0,65
-10%

Adapter BNC cinch

€0,45 €0,50
-18%

Adapter BNC / Cinch

€0,45 €0,55
-18%

Adapter BNC spin / KOAX spin

€0,45 €0,55
-30%

Adapter BNC spin/ F-prize

€0,35 €0,50

Adapter Displayport 1.1 ne DVI-I Dual Link 24+5)

€13,00
-23%

Adapter Displayport ne HDMI 1080p / 12.5cm

€7,50 €9,70
-21%

Adapter DVI-A ne VGA/PC 15 Pin

€2,70 €3,40
-37%

Adapter DVI-D/VGA

€2,40 €3,80

Adapter HDMI Femer - Terminal Block 20pin

€17,00
-50%

Adapter HDMI Kthese

€2,80 €5,60
-53%

Adapter HDMI me 2 dalje

€7,00 €15,00

Adapter HDMI me micro USB per Galaxy S4

€0,00

Adapter HDMI per Tablet PC

€0,00
-20%

Adapter HDMI spin ne HDMI mini priz

€2,00 €2,50
-24%

Adapter lidhse BNC Prize / Prize

€0,65 €0,85
-59%

Adapter MHL per telefon Samsung GALAXY S3 e te tjere

€3,50 €8,50

Adapter Mini DVI ne DVI per MacBook, iMac Intel, PowerBook 12" DVI Modell

€17,50
-29%

Adapter qinq 1 hyrje/2 dalje

€0,50 €0,70
-28%

Adapter video HDMI ne DVI

€3,40 €4,70
-52%

Adaptor Audio/Video Samsung per LED TV

€6,80 €14,30
-20%

Adaptor BNC - mashkull mashkull

€0,60 €0,75

Adaptor BNC lidhese

€0,00
-17%

Adaptor BNC prize/Koax spine

€0,50 €0,60

Adaptor DVI I 24 5 polesh ne VGA 15 polesh

€2,50
-44%

Adaptor HDMI/DVI - 1.3-KUPPLUNG 19-POL 18+1

€2,90 €5,20
-21%

Audio / Video cinch kabell 1.5m

€1,50 €1,90
-19%

Audio / Video cinch kabell 10m

€3,50 €4,30
-18%

Audio / Video cinch kabell 5m

€2,45 €3,00
-25%

Audio / Video Kabëll 5m per TV, receiver, DVD etj

€3,00 €4,00
-25%

Audio Video adaptor / bashkim

€0,60 €0,80
-20%

Audio/Video Kabell 10m/24 Karat, kontaktet Super Kualitet me filtera

€29,30 €36,50

Audio/Video kabell 2m per TV, receiver, DVD etj

€2,30

Audio/Video Kabell 5m/24 Karat kontaktet High Quality 99,99% Oxygene Free Copper-Cable

€23,00
-22%

BNC adapter - Prize me 2 spina, 1 hyrje me 2 dalje

€0,90 €1,15

BNC lidhse prize/prize

€0,00
-17%

BNC shteker

€0,50 €0,60
-17%

BNC shteker per RG59 6mm

€0,50 €0,60
-51%

DVI kabell 10m, me filtera

€13,00 €26,40

DVI Kabell kualitativ 15m HQ me filtera

€29,00
-11%

FULL HD perforcues sinjali deri ne 40m gjatesi

€25,00 €28,00
-15%

HDMI - DVI 18+1p, 5m kabell me kontakte te flakrume

€12,60 €14,85

HDMI DVI 18+1p, 10m kabell

€16,00

HDMI Full HD Kabell Vazhdues 1m - e CERTIFIKUAR ! kontakte ari te flakruara per sinjal digjital Full HD, 3D

€5,50

HDMI Full HD kabell vazhdues 2m, me kontakte ari te flakruara per sinjal digjital Full HD, 3D

€6,20

HDMI Full HD kabell vazhdues 3m HDMI HighSpeed with Ethernet

€7,20
-24%

HDMI High Speed me ethernet kabell 3m 4K, me kontakte te flakeruara

€5,30 €7,00

HDMI Highspeed kabell per Full HD / 20m me izolim te dyfishte dhe me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€46,00
-40%

HDMI Kabëll 0.5M ULTRA HD 4K

€2,40 €4,00
-16%

HDMI Kabëll 0.75M ULTRA HD 4K

€3,20 €3,80
-24%

HDMI kabell 1.3 per Full HD 3m me filtera

€16,00 €21,00
-39%

HDMI kabell 1.5m 3D,4K

€6,00 €9,80
-32%

HDMI kabell 10m

€16,70 €24,70
-11%

HDMI Kabëll 10M ULTRA HD 4K me filtera

€19,40 €21,80

HDMI Kabell 15m me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€35,00
-30%

HDMI Kabell 1m Full HD 4 K me kontakte te flakrume

€3,00 €4,30
-35%

HDMI kabell 1m kthyes

€4,90 €7,50
-17%

HDMI Kabëll 1M ULTRA HD 4K me filtera

€5,80 €7,00

HDMI Kabell 25M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€55,00
-24%

HDMI kabell 2m - High Speed me Ethernet

€5,00 €6,60
-8%

HDMI Kabëll 2M 3D dhe me filtera

€16,50 €18,00
-43%

HDMI kabell 2m kthyes

€5,60 €9,80
-28%

HDMI Kabell 2m kualitativ per bartje te sinjalit HD dhe FULL HD. Kontakte te flakrume ari. Versioni 1.3.

€4,60 €6,40
-14%

HDMI Kabëll 2M ULTRA HD 4K me filtera

€6,50 €7,60

HDMI Kabell 30M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - e CERTIFIKUAR !

€62,00

HDMI Kabell 35M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€72,00

Hdmi kabell 3m Full HD 3D 4K, me kontakte te flakeruara

€4,00
-13%

HDMI Kabëll 3M FULL HD me filtera

€7,60 €8,70
-53%

HDMI kabell 3m kthyes

€6,60 €14,00
-13%

HDMI Kabëll 3M ULTRA HD 4K Me Filtera

€7,00 €8,00
-53%

HDMI Kabell 5m 1.3 Full HD

€7,00 €15,00
-17%

HDMI Kabëll 5M ULTRA HD 4K me filtera

€12,00 €14,40
-20%

HDMI Kabëll 7.5M ULTRA HD 4K me filtera

€14,00 €17,40
-14%

HDMI Kabell FULL HD 1080p me filtera 5m

€15,00 €17,50
-11%

HDMI kabell i kthym version 1.3 / 10m

€15,80 €17,80
-27%

HDMI kabell i kthym version 1.3 /1.5m

€4,00 €5,50

HDMI ne DVI kabell 1m

€6,40

HDMI Prize muri

€0,00

HDMI-DVI kabell kualitativ me kontakte te flakrume HQ/ 3m

€15,50
-34%

High Quality kabell HDMI/DVI 1,8HQ me filtera 1,8m,kontakte te flakrum

€5,80 €8,80
-22%

High Quality Kabell komponent 10m

€20,00 €25,80
-30%

High Quality Kabell komponent 2.5m

€9,55 €13,60
-12%

High Quality Kabell komponent 5m

€15,00 €17,00
-10%

High Quality Video/Audio Kabell 3m/24 Karat 99,99% Oxygene Free Copper-Cable

€18,00 €20,00
-33%

High Speed kabell HDMI standart ne HDMI Micro 2m

€9,40 €14,00
-20%

HQ HDMI Highspeed kabëll 1.3 për Full HD / 5m me filter

€14,80 €18,40
-30%

HQ HDMI kabell 5m me filter

€18,00 €25,60
-30%

HQ HDMI Kabell Kualitativ 2m Me Filter Full HD dhe izolim te dyfishte Home Theather

€16,00 €23,00
-44%

HQ kabell Skart 1.5m/24 karat ari me filtera / Super kualitet

€12,80 €22,80

HQ Kabell Skart 3m/24 karat, konektor me filtera / Super kualitet

€26,30
-28%

Kabell 2 x RGB Komponent me Audio 2.5m

€5,00 €6,90
-22%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€17,00 €21,70

Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte

€20,00

Kabell Audio 20m Stereo

€5,80
-27%

Kabell audio/video me kontakte te flakruara dhe video te izoluar- 5m

€3,20 €4,40
-17%

Kabell Audio/Video me kontakte te flakruara, 2m

€3,00 €3,60
Shfaq 1 nga 100 nga 176 (2 Faqe)