HDMI

-23%

High Speed HDMI kabell 3m, me kontakte te flakeruara, me Ethernet dhe me filtera

€18,50 €24,00

Adapter HDMI Femer - Terminal Block 20pin

€17,00
-50%

Adapter HDMI Kthese

€2,80 €5,60
-53%

Adapter HDMI me 2 dalje

€7,00 €15,00

Adapter HDMI me micro USB per Galaxy S4

€0,00

Adapter HDMI per Tablet PC

€0,00
-20%

Adapter HDMI spin ne HDMI mini priz

€2,00 €2,50
-59%

Adapter MHL per telefon Samsung GALAXY S3 e te tjere

€3,50 €8,50
-28%

Adapter video HDMI ne DVI

€3,40 €4,70
-44%

Adaptor HDMI/DVI - 1.3-KUPPLUNG 19-POL 18+1

€2,90 €5,20
-11%

FULL HD perforcues sinjali deri ne 40m gjatesi

€25,00 €28,00

HDMI Full HD Kabell Vazhdues 1m - e CERTIFIKUAR ! kontakte ari te flakruara per sinjal digjital Full HD, 3D

€5,50

HDMI Full HD kabell vazhdues 2m, me kontakte ari te flakruara per sinjal digjital Full HD, 3D

€6,20

HDMI Full HD kabell vazhdues 3m HDMI HighSpeed with Ethernet

€7,20
-24%

HDMI High Speed me ethernet kabell 3m 4K, me kontakte te flakeruara

€5,30 €7,00

HDMI Highspeed kabell per Full HD / 20m me izolim te dyfishte dhe me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€46,00
-40%

HDMI Kabëll 0.5M ULTRA HD 4K

€2,40 €4,00
-16%

HDMI Kabëll 0.75M ULTRA HD 4K

€3,20 €3,80
-24%

HDMI kabell 1.3 per Full HD 3m me filtera

€16,00 €21,00
-39%

HDMI kabell 1.5m 3D,4K

€6,00 €9,80
-32%

HDMI kabell 10m

€16,70 €24,70
-11%

HDMI Kabëll 10M ULTRA HD 4K me filtera

€19,40 €21,80

HDMI Kabell 15m me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€35,00
-30%

HDMI Kabell 1m Full HD 4 K me kontakte te flakrume

€3,00 €4,30
-35%

HDMI kabell 1m kthyes

€4,90 €7,50
-17%

HDMI Kabëll 1M ULTRA HD 4K me filtera

€5,80 €7,00

HDMI Kabell 25M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€55,00
-24%

HDMI kabell 2m - High Speed me Ethernet

€5,00 €6,60
-8%

HDMI Kabëll 2M 3D dhe me filtera

€16,50 €18,00
-43%

HDMI kabell 2m kthyes

€5,60 €9,80
-28%

HDMI Kabell 2m kualitativ per bartje te sinjalit HD dhe FULL HD. Kontakte te flakrume ari. Versioni 1.3.

€4,60 €6,40
-21%

HDMI Kabëll 2M ULTRA HD 4K me filtera

€6,00 €7,60

HDMI Kabell 30M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - e CERTIFIKUAR !

€62,00

HDMI Kabell 35M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€72,00

Hdmi kabell 3m Full HD 3D 4K, me kontakte te flakeruara

€4,00
-13%

HDMI Kabëll 3M FULL HD me filtera

€7,60 €8,70
-53%

HDMI kabell 3m kthyes

€6,60 €14,00
-13%

HDMI Kabëll 3M ULTRA HD 4K Me Filtera

€7,00 €8,00
-53%

HDMI Kabell 5m 1.3 Full HD

€7,00 €15,00
-17%

HDMI Kabëll 5M ULTRA HD 4K me filtera

€12,00 €14,40
-20%

HDMI Kabëll 7.5M ULTRA HD 4K me filtera

€14,00 €17,40
-14%

HDMI Kabell FULL HD 1080p me filtera 5m

€15,00 €17,50
-11%

HDMI kabell i kthym version 1.3 / 10m

€15,80 €17,80
-27%

HDMI kabell i kthym version 1.3 /1.5m

€4,00 €5,50
-43%

HDMI Prize muri

€8,00 €14,00
-33%

High Speed kabell HDMI standart ne HDMI Micro 2m

€9,40 €14,00
-20%

HQ HDMI Highspeed kabëll 1.3 për Full HD / 5m me filter

€14,80 €18,40
-30%

HQ HDMI kabell 5m me filter

€18,00 €25,60
-30%

HQ HDMI Kabell Kualitativ 2m Me Filter Full HD dhe izolim te dyfishte Home Theather

€16,00 €23,00
-22%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€17,00 €21,70
-25%

Kabell FullHD 10m High-Speed 3D

€14,80 €19,70
-50%

Kabell FullHD 2.5m High-Speed 3D

€3,90 €7,80
-32%

Kabell FullHD 2m High-Speed 3D

€4,60 €6,80

Kabell FullHD 7.5m High-Speed 3D

€17,10
-52%

Kabell HDMI 1,31,3C 2m mini per fotoaparate dhe tjera

€7,00 €14,50
-47%

Kabell HDMI 1,31,3C mini 5m per fotoaparete e tjera

€9,40 €17,70
-46%

Kabell HDMI 1.3/1.3C, mini HDMI/HDMI normal 3m per fotoaparate dhe tjera

€8,00 €14,80

Kabell HDMI 7.5m 4K dhe 3D

€13,80
-16%

Kabell HQ - HDMI prize 5m me filtera

€17,80 €21,20
-57%

Kabell Mini DVI ne HDMI per Apple iMac dhe MacBook

€6,80 €15,80

Konvertues Mini Displayport ne HDMI

€17,70
-44%

Mini displayport ne HDMI 2m

€9,00 €16,00
Shfaq 1 nga 62 nga 62 (1 Faqe)