DVI

-21%

Adapter DVI-A ne VGA/PC 15 Pin

€2,70 €3,40
-37%

Adapter DVI-D/VGA

€2,40 €3,80

Adapter Mini DVI ne DVI per MacBook, iMac Intel, PowerBook 12" DVI Modell

€17,50
-28%

Adapter video HDMI ne DVI

€3,40 €4,70

Adaptor DVI I 24 5 polesh ne VGA 15 polesh

€2,50
-44%

Adaptor HDMI/DVI - 1.3-KUPPLUNG 19-POL 18+1

€2,90 €5,20
-28%

DVI kabell 10m, me filtera

€19,00 €26,40

DVI Kabell kualitativ 15m HQ me filtera

€29,00
-15%

HDMI - DVI 18+1p, 5m kabell me kontakte te flakrume

€12,60 €14,85

HDMI - DVI kabell 5m

€0,00

HDMI DVI 18+1p, 10m kabell

€16,00

HDMI ne DVI kabell 1m

€6,40

HDMI-DVI kabell HQ 20m

€0,00

HDMI-DVI kabell kualitativ me kontakte te flakrume HQ/ 3m

€15,50

High Quality Kabell DVI / HDMI 10m me filtera dhe kontakte te flakrume

€0,00
-17%

Kabell DVI / VGA 3m me filtera

€6,40 €7,70
-25%

Kabell DVI 10m me filtera dhe me izolim te dyfishte

€18,80 €25,10

Kabell DVI D 2m

€6,00
-21%

Kabell DVI VGA 1.8m me filtera

€4,80 €6,10
-18%

Kabell HDMI / DVI 15m me filtera dhe kontakte te flakruara.

€31,00 €38,00

Kabell High Quality DVI / HDMI 3m me filtera

€9,25

Kabell High Quality DVI / HDMI 5m me filtera

€13,50
-16%

Kabell kualitativ HDMI /DVI me filtera 1.5m

€15,00 €17,80
-13%

Kabell kualitativ VGA/DVI me filtera 10m

€14,00 €16,15

Kabell special TV per Samsung

€35,00
Shfaq 1 nga 26 nga 26 (1 Faqe)