Adaptor

Adaptor

3.5mm adapter per audio 1 hyrje / 2 dalje

€1,80

Adapter 5,5MM X 1,5MM

€0,70

Adapter gume per kabell

€0,45
-46%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize

€3,00 €5,60
-46%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize, 270°

€3,00 €5,60
-42%

Adaptor HDMI per Full HD 1.3 1.3C mini per fotaparate dhe kamera

€4,20 €7,20

Cinch konektor i kuq

€2,90

Cinch konektor i zi

€2,90
-69%

HDMI adapter Spin/Spin

€2,00 €6,50

Mbrojtes special rrufeje per televizora dhe resivera toksor

€14,00

Shteker ne form te bananes e kuqe

€0,25

Shteker ne form te bananes e zeze

€0,25
Shfaq 1 nga 12 nga 12 (1 Faqe)