HQ

-10%

2 Cope - Mbajtes per autoparlant deri ne 15kg

€18,70 €20,70

3-channel digital PA amplifier STA-553D

€0,00

3p XLR prize 6,35 mono shtek Autoparlant kabell 10m

€19,80

Adapter 84W per LED

€60,00
-67%

Adapter kabell per auto radio - Volkswagen

€2,20 €6,60
-67%

Adapter kabell per auto radio Alpine

€2,00 €6,00
-67%

Adapter kabell per auto radio Daewoo

€2,00 €6,00
-67%

Adapter kabell per auto radio JVC

€2,00 €6,00
-67%

Adapter kabell per auto radio Panasonic

€2,00 €6,00
-70%

Adapter kabell per auto radio Peugeot

€2,00 €6,60
-30%

Dinamo dhe solar LED ndriqim xhepi

€13,60 €19,40

Kabell cinch cinch kabell 5m - E CERTIFIKUAR !, me kontakte te flakeruara

€18,80

Llampe e ngrohte kursimtare 4W/GU10

€6,15

Maje letkoni

€2,60

Maje letkoni 0.3mm

€2,60

Maje letkoni 3mm

€2,60

Maje letkoni Ø 5.3mm - Ø 2mm

€0,00
-42%

Maje letkoni.

€1,50 €2,60

Mbajtes per LCD dhe Monitor deri ne 42'' MAX. 30 KG

€34,00

Mbajtes per Projektor me distanc 170mm nga tavani

€32,80

Programues (TIMER) per nxemje me display te prekjes

€56,00
-68%

Universal - Adapter kabell per auto radio

€1,90 €6,00
Shfaq 1 nga 22 nga 22 (1 Faqe)