Valueline

3p XLR kabell vazhdues 3m

€8,30

3p XLR metal prize me cinch prize

€2,30

3p XLR prize

€1,60

3p XLR prize - cinch shtek

€2,30

3p XLR shtek i metalit

€1,80

3p XLR shtek-6,35 stereo shtek

€2,40

3p XLR vazhdues i metalit prize/prize

€2,60

3p XLR vazhdues i metalit shtek-shtek

€2,80

4p XLR prize metali

€1,60

5p XLR shtek metal

€1,60
-42%

Adapter F konektor

€0,35 €0,60
-23%

Adapter F male me koax female

€0,50 €0,65

Adapter Mini DVI ne DVI per MacBook, iMac Intel, PowerBook 12" DVI Modell

€17,50
-26%

Adapter Qinq RCA

€0,59 €0,80
-21%

Audio / Video cinch kabell 1.5m

€1,50 €1,90
-19%

Audio / Video cinch kabell 10m

€3,50 €4,30
-18%

Audio / Video cinch kabell 5m

€2,45 €3,00

Audio kabell PC jack AUX /cinch 1.2m

€1,20

Audio kabell PC jack AUX /cinch 2,5m, 3.5mm stereo jack - 2x RCA cable

€1,30

Audio kabell PC jack/cinch 5m, 3.5mm stereo jack - 2x RCA cable

€1,60

Audio-video kabell PC jack/cinch 20m

€4,80
-57%

Kabell Mini DVI ne HDMI per Apple iMac dhe MacBook

€6,80 €15,80

Mbajtes per Projektor me distanc 314-500mm nga tavani

€42,00
-14%

Ndares i dyfisht i autoparlantave

€57,00 €66,00
Shfaq 1 nga 24 nga 24 (1 Faqe)