ABUS Security-Center

-23%

Vezhgues dere ABUS - Sigurimi ne nje shikim

€98,00 €127,00
-26%

Kamere vezhgimi per dite dhe nate

€69,20 €94,00

1/4" TAG/NACHT PTZ INNENDOME,540 TVL, 23FACH ZOOM

€0,00

16-channel 650 TVL realtime digital video recorder

€0,00

4-channel 650 TVL realtime digital video recorder

€0,00

8-channel 650 TVL realtime digital video recorder

€0,00

Alarm baza dhe komanda nga firma gjermane Abus

€189,00

Alarm profesional nga firma gjermane Abus

€0,00

ANALOG HD 1080P AUSSEN-DOMEKAMERA

€0,00

ANALOG HD 1080P AUSSENKAMERA

€0,00

ANALOG HD 23X PTZ DOME 720P

€0,00

ANALOG HD 720P AUSSEN-DOMEKAMERA

€0,00

ANALOG HD 720P AUSSENKAMERA

€0,00

ANALOG HD BOXTYPE 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD 30X PTZ DOME IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 1080P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD DOME IR 720P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 1080P

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 1080P VARIO

€0,00

AUSSEN ANALOG HD TUBE IR 720P VARIO

€0,00
-13%

Bateri alarmi ABUS

€21,80 €25,00

Color Mini Outdoor Camera

€0,00

D1 network video server

€0,00

Day/Night 520 TVL Standard Camera

€0,00

Day/Night 520 TVL Standard Camera

€0,00

Day/night HD-SDI 1080p standard camera, 110–240 V AC

€0,00

Day/night HD-SDI 1080p standard camera, 12 V DC, 24 V AC

€0,00

Day/night mini outdoor camera

€0,00

Day/night PTZ 23x outdoor dome camera

€0,00

Day/Night Vario HD-SDI 1080p Outdoor dome camera

€0,00

Day/Night Zoom Camera

€0,00

Drita LED BN64-01644A#3 / D311116A0

€0,00

DVR-SET H.264 LAN INKL. 1 KAMERA

€0,00

DVR-SET H.264 LAN INKL. 4 DOMEKAMERAS

€0,00

DVR-SET H.264 LAN INKL. 4 KAMERAS

€0,00

DVR-SET H.264 LAN with one camera

€0,00

DVR-SET H.264 LAN, 2X MINI-DOME, 2X FUNK-KAMERA

€0,00

Eycasa door intercom

€0,00

HD-SDI BASISSET

€0,00

IR Mini 520 TVL Outdoor Camera

€0,00

IR mini easy-focus 520 TVL outdoor camera

€0,00

IR mini HD-SDI 1080p outdoor camera

€0,00

IR Vario 550 TVL dome camera

€0,00

IR Vario HD-SDI 1080p Outdoor camera

€0,00

IR Vario HD-SDI 1080p Outdoor camera

€0,00

Kabell per alarm nga firma gjermane ABUS 250m

€86,00

Mini dome camera 540 TVL

€0,00

Pjesa komanduse per alarm

€0,00

S-Lux Vario 550 TVL dome camera

€0,00
-13%

Senzor fotooptik tymi/zjarri ABUS

€31,00 €35,50

Senzor i levizjes ABUS

€25,00
-14%

Senzor i levizjeve 360 shkalle

€42,00 €49,00
-15%

Senzor i temperatures MAX, 3C°/MIN / 60C° ABUS

€28,00 €33,00

Spray PS88 Display 12X125M ABUS

€0,00

Super mini kamere vezhgimi 520 TVL ABUS

€0,00

Super Mini Outdoor Camera 108°

€0,00

Test spray - per alarm 125ML

€0,00

Transmission set (IP via coax)

€0,00

Transmission set (IP via dual-wire)

€0,00

Vandal-proof IR 550 TVL outdoor dome camera

€0,00

Vandal-proof IR Vario 550 TVL outdoor dome camera

€0,00

WD DNR day/night 650 TVL camera, 110–240 V AC

€0,00

WD DNR Day/Night 650 TVL Camera, 12 VDC / 24 VAC

€0,00

WD DNR day/night Vario 650 TVL dome camera

€0,00

WD DNR IR Vario 650 TVL dome camera

€0,00

WD DNR IR Vario 650 TVL outdoor dome camera

€0,00

WD DNR IR Vario Ball Dome Camera 650 TVL Profiline

€0,00

WDR 3D DNR day/night 650 TVL camera, 110-240 VAC

€0,00

WDR 3D DNR day/night 650 TVL camera, 12 VDC / 24 VAC

€0,00

WDR 3D DNR day/night 650 TVL outdoor camera

€0,00

WDR 520 TVL standard camera

€0,00

WDR Day/Night 540 TVL camera Seawolf

€0,00

WDR DNR IR PTZ 36x outdoor dome camera

€0,00

WDR DNR IR Vario 650 TVL Outdoor Camera

€0,00
Shfaq 1 nga 75 nga 75 (1 Faqe)