Proskit

Pastrus I majes se letkonit

€7,00
-29%

TORX Kacavide kualitative 1.65MM

€2,50 €3,50

3 lloje te majeve per letkon qe terhjek kallajin

€8,00

6" Inch/Metric Electronic Caliper 150mm/6";0.01mm/0.0005"

€0,00

Analog multimeter me 25 matje

€25,00

Dana kompresuese per RG59, RG6, F-SAT, BNC, RCA-Cinch

€28,00

Dana me maje 150MM VDE PRO'SKIT me izolim

€5,60

Dana mikro 125mm

€6,70

Dana precize anti-statik 50mm

€6,70

Dana precize qe prejne telat 125mm Proskit

€6,70

Dana qeruese qe largojne izoluesin e kablles

€0,00

Dorez letkoni Proskit verzioni I ri

€22,00
-24%

Drite pune me 90 LEDs 5 DIOPTRIEN / 2,25X PROSKIT (llampe zmadhuese me drite)

€68,00 €90,00

Filter pastrues per letkon

€1,40

Kaçavide (shafciger) e fuqishme elektronike 10.8V

€70,00

Kaçavide (shafciger) i fuqishem elektronike

€44,00
-34%

Kaçavide kryq kualitativ 1PK-081-P6

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-P1

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-P4

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-P5

€2,50 €3,80
-34%

Kaçavide kryq kualitative 1PK-081-Z1

€2,50 €3,80
-34%

Kacavide kryq kualitative 1PK-081-Z3

€2,50 €3,80

Kacavide kualitative PZ1 80X178MM WERA

€0,00
-29%

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 1.9mm

€2,50 €3,50
-29%

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 2.9mm

€2,50 €3,50

Kacavide plus kualitative 50mm 1PK-081-P3

€0,00
-29%

Kacavide precize e drejte kualitative

€2,50 €3,50
-29%

Kacavide precize e drejte kualitative 1,6mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S3 2mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S4 2,4mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S5 3mm

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S7

€2,50 €3,50
-29%

Kaçavide precize e drejtë kualitative 1PK-081-S8 4mm

€2,50 €3,50

Kaqavide 2X75MM

€0,00

Kaqavide 6X80MM

€0,00

Kaqavide kualitative 0.6X3.5X125MM

€0,00

Koka per shtrenguse RG8 UND RG11 KABEL

€9,20

Komplet 4 pjesesh per hapjen e Telefonave dhe Tabletave

€7,00

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

€68,00

Komplet kaqavida me 9 bita

€8,00

Komplet special me 24 bita (maje) te gjata

€28,00

Kompresion dana (shtypes) per F SAT shteka

€0,00

Kuti me 10 hapesira te vogla

€5,80

Letkon 220V-40W / 460C. Ideal Per Pune Ne Teren dhe servisime

€14,00

Letkon me ajer te nxeht per riparime ne SMD teknik 275W

€96,00

Letkon me ajer te nxeht Proskit SS-602B

€60,00

Letkon me ajer te nxehte me LCD Smart

€99,00

Maje letkoni 1.0MM per letkon me gaz

€7,80

Maje letkoni Proskit SI-S120T-5B

€3,00

Maje per letkon me ajer Ø2,2MM

€5,80

Maje per letkon me ajer Ø8,5MM

€5,80

Maje per letkon Proskit 0.5mm

€5,80

Maje per letkon Proskit 0.8mm

€5,80

Maje per letkon Proskit 1.6mm

€5,80

Maje per letkon Proskit 2mm

€5,80

Maje per letkon Proskit mini

€4,50

Mates i tensionit pa prekje

€13,00

Mates ne form te pincetave per SMD komponenete

€31,00

Mini bormaqin me kofer

€40,00

Mollza per konektor RG58/6/174

€8,70

Mollza per RG-59, RG-6, RG-8281 konektor

€8,00

Multimeter digjital automatik Proskit

€20,00

Nxemse per letkon me ajer te nxeht

€22,00

Pastrues per letkon qe trehjek kallajin

€2,00

Pinceta precize 140 mm - Pro'sKit

€6,50

Pinceta precize antistatike me forme ergonomike

€6,50

Pistole per ngjites te nxehte me bateri

€0,00

Pistole profesionale per ngjites te nxehte me rryme 100W

€19,90

Pros Kit Drite pune me 42 LED

€98,00

Pros Kit LED drite pune me 40 LED

€42,00

Proskit 1PK-104-E Shtrenguse me maje 145mm

€5,90

Proskit Instrument per detektimin e kabllave

€66,00

Qante per vegla pune

€19,00

Qirues i kabllave koaxial RG6,7,11,59

€12,00

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes

€6,90

Set i 19 veglave te punes

€70,00

Set I bitave kualitative 100 copa

€22,00

Set i kacavidave per hapjen e iPhone've te ndryshem

€6,00

Set i veglave per smartphone 17-Pjesesh se bashku me cante

€0,00

Set me vegla pune 27 pjesesh per Apple iPhone 3 deri tek iPhone 8

€54,00

Shtrenguese (dana) speciale per konektor te ndryshem

€26,80

Shtrenguese per kablla fiber optik me trashesi te ndryshme

€35,00

Shtrenguese per kapse jo izoluse te kabllave

€25,00

Shtrenguese per kapse te kabllave

€3,80

Termometer infrared Proskit MT-4606

€40,00

Testues I kabllave te internetit POE

€26,00

Testus i kabllave te internetit UTP, BNC mandej kontrollon masen dhe izolimin

€18,80
-34%

TORX - Kacavide me vrime 1PK-081-T10H / TX10

€2,50 €3,80
-34%

TORX - Kacavide me vrime SD-083-T4 1.30mm

€2,50 €3,80
-29%

TORX Kacavide kualitative 1.37MM

€2,50 €3,50
-31%

TORX Kacavide kualitative 1.97MM

€2,50 €3,60
-29%

TORX Kacavide kualitative 3.26MM

€2,50 €3,50
-34%

TORX Kacavide kualitative T10H

€2,50 €3,80
-34%

TORX Kacavide me vrime T10 / 2.72mm

€2,50 €3,80

Vakum pompe per terheqje te kallajit

€6,60

Vegel pune per kablla interneti

€8,00

Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qante

€60,00
Shfaq 1 nga 97 nga 97 (1 Faqe)