COM

-21%

Adapter USB 3.0 ne ethernet (LAN)e

€19,70 €24,80
-16%

ADAPTER USB 3.1 USB C ne RJ45 internet

€16,00 €19,00

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI 4K dhe 2K

€26,00

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI, RJ45, USB-C, 3X USB, MICRO/SD

€55,00

Audio optik adapter kthes

€2,80
-20%

HDMI SPLITTER 2.0 - 1 X IN - 4 X OUT, 3D, 4K*2K@60HZ

€44,00 €55,00
-34%

High Quality kabell HDMI/DVI 1,8HQ me filtera 1,8m,kontakte te flakrum

€5,80 €8,80

Kabell Audio / Cinch + GND 10M kontaktet me ari te flakrume dhe izolim te dyfishte

€20,00

Kabell audio optik 2m

€4,20

Kabell HQ PREMIUM 2X Cinch / 2X Cinch, 1.50M

€12,80

Kabell Optik (Ø =2.2MM) 0.5M

€2,10

Konvertues Audio prej analog ne digjital

€30,00
-22%

VGA Kabell 15Pin 5m me filtera

€7,00 €9,00
Shfaq 1 nga 14 nga 14 (1 Faqe)